Maca červená BIO prášek

Neohodnoceno
Značka: BiOOO
142 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Červená maca v prášku nabízí významné výhody zejména pro ženy.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Červená maca BIO prášek je staletími ověřená potravina pro naše zdraví. Má významné přínosy zejména pro ženy, kterým pomáhá pečovat o jejich zdraví. Podporuje mnoho tělesných funkcí, včetně fyzického a duševního zdraví, vytrvalosti, vitality, plodnosti a sexuálního zdraví.

Maca alias řeřicha peruánská je kořenová rostlina ve tvaru ředkvičky či tuřínu a roste výhradně v jihoamerických Andách na území Peru a Bolívie. Maca červená je ze všech druhů této rostliny nejvzácnější a od ostatních se liší barvou, příjemně nasládlou chutí, vůní i některými vlastnostmi. Charakteristická je největším obsahem antioxidantů a aminokyselin ze všech odrůd řeřichy, čímž pomáhá podporovat celou řadu tělesných funkcí. Podporuje tak sexualitu, vyrovnanost hormonálního systému, kvalitu kostí a boj proti osteoporóze, zmenšení prostaty u mužů, psychické zdraví a usnadňuje průchod menopauzy. Zároveň obsahuje adaptogenní látky, které organismu pomáhají zvyšovat odolnost vůči chorobám a pomáhá orgánové soustavě se připravovat na zvýšenou fyzickou či psychickou zátěž. Dopřejte si to nejlepší, co vám příroda může nabídnout.

NUTRIČNÍ HODNOTYNa 100 g
Energetická hodnota:1505 kJ / 356 kcal
Tuky:3,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny:0 g
Sacharidy:64,3 g
z toho cukry:6,5 g
Vláknina:4,5 g
Bílkoviny:14,3 g
Sůl:0,1 g

Nepřekračujte doporučené denní dávkování, Ukládejte mimo dosah dětí, Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Složení:
prášek z kořene řeřichy peruánské (Lepidium meyenii). Bio

Země původu: Peru






Doplňkové parametry

Kategorie: Sexuální zdraví, plodnost
Hmotnost: 0.091 kg
Velikost: 80 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: