Miso hatcho sója 400 g MUSO
Detailní popis produktu
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Vychutnejte si intenzivní, uzenou až zemitou chuť.Specifikace
Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Složení
Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená SÓJOVÁ mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).Příprava
K přípravě polévek. Přidávejte na konci vaření. Již nevařte.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):966kJ/231kcal. Tuky: 10 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g. Sacharidy: 13 g. z toho cukry: 0,6 g. Bílkoviny: 18 g. Sůl: 10,7 g
Doplňkové informace
Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Legislativní zařazení: Sójový výrobek - miso.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Shoyu, miso, tamari, umeboshi |
---|---|
Hmotnost: | 0.406 kg |
Bio: | NE |
Organické: | 1 |
Bez lepku: | 1 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Přidaný cukr: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.