Miso shiro bílá rýže 400 g MUSO



Detailní popis produktu
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.Specifikace
Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Složení
Rýže 34 %, voda, SÓJOVÉ boby, jedlá mořská sůl, batátový sirup, alkohol 2 %, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).Příprava
K přípravě miso polévek. Přiveďte k varu zeleninový vývar, přidejte zeleninu nebo mořské řasy a několik minut povařte. Přidejte 4 lžičky miso. Již nevařte.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):780kJ/184kcal. Tuky: 0,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g. Sacharidy: 33 g. z toho cukry: 19 g. Bílkoviny: 10 g. Sůl: 6,4 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v uzavřeném obalu na suchém a chladném místě. Po otevření dobře uzavřete a skladujte v chladničce.
Legislativní zařazení: Sójový výrobek - miso.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Shoyu, miso, tamari, umeboshi |
---|---|
Hmotnost: | 0.406 kg |
Bio: | NE |
Organické: | 1 |
Vegetariánské: | 0 |
Bez lepku: | 1 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Přidaný cukr: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.