Shoyu sójová omáčka BIO MUSO
Detailní popis produktu
Sójová omáčka Shoyu v biokvalitě. Tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů. Neobsahuje žádné konzervační látky, barviva či jiné chemické přísady.Specifikace
V překladu z japonštiny shoyu znamená sójová omáčka. Tato sójová omáčka se vyrábí ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla (Aspergillus oryzae). Vyrábí se ze směsi rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice a vody a prochází dlouhým procesem přírodního kvašení. Tento proces si zachovává svůj přirozený průběh (podle ročních období). Shoyu zraje dlouhé měsíce díky působení fermentačních kultur. Prostřednictvím těchto přirozených procesů si shoyu zachovává důležité látky, které mají pozitivní vliv na lidský organizmus. Sójová omáčka příznivě působí na náš zažívací systém, působí antibakteriálně – brání přirozeným způsobem přemnožení bakterií v jídle.
Složení
Voda (53 %), sójové boby* (19 %), pšenice* (16 %), mořská sůl (12 %), fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
Díky všestrannosti této sójové omáčky záleží jen na vás, do kterých pokrmů omáčku přidáte. Dle chuti používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, na těstoviny nebo k dochucení zeleniny.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C.
Legislativní zařazení: Sojový výrobek – tekuté ochucovadlo
Doplňkové parametry
Kategorie: | Shoyu, miso, tamari, umeboshi |
---|---|
Hmotnost: | 1008.1 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-001 |
Bez lepku: | 2 |
Bez lepku přirozeně: | 2 |
Bez mléka: | 2 |
Fairtrade: | 2 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.