Sirup zázvorový BIO 237g Ginger 5574
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BIO ZÁZVOROVÝ SIRUP Tato skvělý chutný přírodní zázvorový sirup je vyroben z bio mladého zázvoru a čistého bio třtinového cukru. Džem je organický, BIO, košer a veganský, bez žádných umělých přísad ani GMO. Je vyroben z udržitelně pěstovaného zázvoru z Fidži. Rozšiřte své kulinářské dovednosti s touto unikátní organickou, sladko-pikantní přísadou! Inspirujte se kreativní alternativou k tradičnímu javorovému sirupu na palačinky a inovujte své tradiční recepty! Pokapejte sirupem palačinky nebo vafle, podtrhněte chuť ovocných salátů, glazujte na sirupu kuře, pečenou mrkev nebo batáty! A nezapomeňte oživit i své nápoje - přidejte tuhle zázvorovou lahůdku do svého tradičního čaje, vody nebo koktejlů a ucítíte úplně novou chuťovou dimenzi a atmosféru toho, co pijete. Společnost Ginger People již více než 30 let vytváří produkty s kvalitním, jednoduchým složením, balené s ohledem na životní prostředí. Velkou část sortimentu tvoří zázvorové produkty vyrobené z opravdového zázvoru, všechny bio produkty a pochutiny vyráběné tradičními postupy při výrobě místo umělých aromat a sirupů používá pouze zmíněný opravdový zázvor. Z unikátních zázvorových novinek pro vás kromě sirupu máme také zázvorový džem, zázvorové bonbóny, zázvorovou šťávu anebo zázvorové "pivo"! SLOŽENÍ: BIO třtinový cukr, BIO zázvor (30 %) BIO certifikované ORGANIC VEGAN BEZ GMO SKLADOVÁNÍ: Není nutné sirup skladovat v ledničce. Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Výrobce: GINGER PEOPLE GROUP, Headquarters, Marina, CA 93933, USA Vyrobeno v ČíněDoplňkové parametry
Kategorie: | Sirupy a šťávy k ředění |
---|---|
tuky: | 0,000000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 318,000000 |
sacharidy: | 79,000000 |
bilkoviny: | 0,000000 |
sul: | 0,040000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,000000 |
z_toho_cukry: | 75,000000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1331,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář