Mouka špaldová hladká 1 kg BIO PROBIO

Neohodnotené
€4,49 –25 %
Mouka špaldová hladká 1 kg BIO PROBIO
€4,49 –25 % €3,36
Do 3 dnů
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Všestranná hladká špaldová mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, zahušťování, smažení nebo vaření.

Specifikace

Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.

PRO-BIO, obchodní společnost s r. o. je první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Značka BIOHARMONIE zahrnuje základní suroviny jako luštěniny, mouky, těstoviny nebo olej. Společnost se snaží vrátit do českých kuchyň zapomenuté tradiční plodiny jako je pohanka nebo jáhly a špalda. PRO-BIO provozuje vlastní moderní mlýn s ohledem na ekologické zemědělství.

Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

 

Složení

ŠPALDOVÁ mouka hladká*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1511kJ/356kcal. Tuky: 1,2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 73 g. z toho cukry: 0,7 g. Bílkoviny: 12 g. Sůl: 0,01 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte při teplotě 25 °C a relativní vlhkost vzduchu do 75 %.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek.

Dodatočné parametre

Kategória: Mouky
Hmotnosť: 1 kg
tuky: 1,300000
energeticka_hodnota_kcal: 341,000000
sacharidy: 69,000000
bilkoviny: 11,600000
sul: 0,000000
vlaknina: 3,600000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,200000
z_toho_cukry: 1,000000
energeticka_hodnota_kj: 1447,000000

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: