Směs na perník bezlepkový 500 g PALETA

Neohodnotené
€3,76 –8 %
Směs na perník bezlepkový 500 g PALETA
€3,76 –8 % €3,45
Vyprodáno
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Bezlepková suchá směs na přípravu perníku. Snadná a rychlá příprava, stačí přidat vodu. Hotový perník můžete dozdobit dle libosti kokosem nebo čokoládou.

Specifikace

Perník je klasickou součástí české kuchyně a s touto směsí může být dostupný i pro celiaky. Nadýchaný upečený perník můžete ozvláštnit například čokoládovou polevou. Také ho lze opatrně rozkrojit na dva pláty, potřít jeden marmeládou a přiklopit ho zpět. Pokud se chcete vyhnout krájení na pláty, potřete vychladlý perník marmeládou svrchu a posypte ho třeba strouhaným kokosem.

Společnost Paleta Foodsystem je jedna z největších českých producentů bezlepkových výrobků v České republice. Byla založena v Plzni v roce 1991 původně se zaměřením na popcorn a cukrovou vatu. Postupem času vzhledem k poptávce po bezlepkových výrobcích se firma začala zaměřovat na práškové bezlepkové směsi a mouky.

Složení

Mouka kukuřičná, mouka SÓJOVÁ, cukr, glukózový sirup, kokosový tuk, ŽLOUTKY, kakao, kypřidla (E 450, E 500), emulgátor E 472e, lecitin SÓJOVÝ, guarová guma, stabilizátor E 471, koření směs.

Příprava

500 g směsi rozřeďte s 360 ml vody a řádně promíchejte. Vlijte do tukem vymazané formy a pečte asi 30 minut při 180 °C.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1601kJ/380kcal. Tuky: 5,2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,2 g. Sacharidy: 76,5 g. z toho cukry: 35 g. Bílkoviny: 5,2 g. Sůl: 0 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v suchu s relativní vlhkostí vzduchu nejvýše 75 %.
Legislativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu.

Dodatočné parametre

Kategória: Mouky
Hmotnosť: 0.509 kg
tuky: 5,200000
energeticka_hodnota_kcal: 380,000000
sacharidy: 76,500000
bilkoviny: 5,200000
sul: 0,000000
vlaknina: 0,000000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 1,200000
z_toho_cukry: 36,000000
energeticka_hodnota_kj: 1601,000000

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: