Pizza celozrnná 250 g BIO AMYLON

Neohodnotené
Značka: Amylon
€2,27
Do 3 dnů
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Směs na přípravu celozrnné pizzy v biokvalitě od tradičního českého výrobce. Snadná a rychlá příprava.

Specifikace

Pšenice pochází z divokých trav a patří k nejstarším plodinám pěstovaným člověkem. Provází nás od počátků zemědělství, tedy mnoho tisíc let. Za tu dobu samozřejmě vznikla spousta druhů a odrůd.
Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina.
Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub.

Tato směs na pizzu je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení

PŠENIČNÁ mouka celozrnná* 97 %, kypřící látky (vinany draselné, uhličitany sodné), mořská jedlá sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

Obsah sáčku vsypeme do misky, přidáme 150 ml studené vody a zpracujeme těsto, které necháme 5 minut odležet. Těsto vložíme na vymazaný plech, nebo použijeme pečící papír. Pomoučenýma rukama těsto vytvarujeme a plníme podle chuti rajčatovou passatou, šunkou, žampiony, zelenonou, sýrem - dle chuti. Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C cca 15 - 25 minut.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):901kJ/212kcal. Tuky: 0,7 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 45 g. z toho cukry: 1,3 g. Bílkoviny: 5,9 g. Sůl: 1,1 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek – směs na přípravu hotového pokrmu.

Dodatočné parametre

Kategória: Polotovary a směsi
Hmotnosť: 0.289 kg
Bio: ANO
Certifikát: CZ-BIO-001
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: