Miso shiro bílá rýže 400 g MUSO
Podrobný popis
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.Specifikace
Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Složení
Rýže 34 %, voda, SÓJOVÉ boby 26 %, jedlá mořská sůl, sirup z batátů, alkohol 2 %, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).Příprava
K přípravě miso polévek. Přiveďte k varu zeleninový vývar, přidejte zeleninu nebo mořské řasy a několik minut povařte. Přidejte 4 lžičky miso. Již nevařte.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):800kJ/190kcal. Tuky: 5,1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g. Sacharidy: 22 g. z toho cukry: 19 g. Bílkoviny: 11 g. Sůl: 5,4 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v uzavřeném obalu na suchém a chladném místě. Po otevření dobře uzavřete a skladujte v chladničce.
Legislativní zařazení: Sójový výrobek - miso.
Dodatočné parametre
Kategória: | Shoyu, miso, tamari, umeboshi |
---|---|
Hmotnosť: | 0.406 kg |
tuky: | 5,100000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 190,000000 |
sacharidy: | 22,000000 |
bilkoviny: | 11,000000 |
sul: | 5,300000 |
vlaknina: | 6,300000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,700000 |
z_toho_cukry: | 19,000000 |
energeticka_hodnota_kj: | 800,000000 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.