Zelí kysané 500 g BIO SEEBURGER

Neohodnotené
Značka: Seeburger
€2,77
Skladem
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Kysané zelí v biokvalitě s mořskou solí. Chutné samotné i jako součást tradičních jídel. Zelňačka, segedín nebo halušky? S výtečným zelím z ekofarmy vaše jídlo opravdu vynikne.

Specifikace

Využití:

  • polévka - klasická staročeská zelňačka, valašská kyselica nebo ruský boršč, v těchto polévkách zelí zazáří, recept na boršč najdete třeba v Dobrotách zima 2013-14 na str. 20
  • knedlo, zelo, tofu - zkuste tradiční vepřo nahradit veganskou alternativou a vychutnejte si tak českou odlehčenou klasiku
  • segedínský guláš - zelí v biokvalitě dodá nejen této omáčce silnou a výtečnou chuť
  • halušky - i v tomto slovenském jídle je nezbytnou součástí kysané zelí
  • zelňačka s tempehem - vyzkoušejte originální recept z Dobrot podzim 2012 (str. 7)
  • cizrnové ragú se zelím a omáčkou z arašídového másla - jak připravit tuto dobrotu hledejte v časopise Dobroty podzim 2013 na str. 8

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Bílé kysané zelí v nálevu*, mořská sůl, černý pepř* bobkový list*. Pasterováno. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

Uzavřený sáček ponořte na 15 minut do vroucí vody, poté sáček otevřete pomocí nůžek a servírujte.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):88kJ/21kcal. Tuky: 0,3 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0,8 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 1,5 g. Sůl: 0 g

Doplňkové informace

Skladování: V teplotě 0–30 °C. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Legislativní zařazení: Zpracovaná zelenina - kysaná zelenina.

Dodatočné parametre

Kategória: Sterilovaná zelenina
Hmotnosť: 0.508 kg
Bio: ANO
Certifikát: CZ-BIO-001
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: