Kuskus ochucený zeleninový 330 g BIO COUNTRY LIFE
Podrobný popis
Perfektní výrobek. Kuskus je ochucený, není potřeba nic dodávat. Výborný jako rychlovka k večeři nebo ke svačině.Specifikace
Rychlovka, když je málo času. Přidejte jen bylinky, olivový olej a citronovou šťávu. Z hrnce na talíři bude za chvilku!
Ochucený kuskus se sušenou zeleninou se skvěle hodí, když nestíháte anebo nemáte čas ani chuť vymýšlet, co k obědu i k večeři. Stačí zalít vodou, nechat chvilku odstát a můžete podávat. Můžete k němu také nakrájet na kostičky čerstvou zeleninu a přidat třeba olivy. Zeleninový kuskus se hodí také jako příloha. Sáček s ochuceným kuskusem se hodí mít také v kuchyňce v práci - stačí nasypat do misky, zalít vodou z rychlovarné konvice a jíte. Neztratí se vám ani jako rychle hotové občerstvení na túře.
Zeleninový kuskus můžete zapékat, použít do plněných paprik nebo jednoduše použít jako zeleninovou přílohu. V létě s ním připravíte jednoduchý salát, stačí přidat čerstvou zeleninu. Výborný je také v polévkách, treba v rajské nebo v „krupičkové" polévce.
Vyzkoušejte také různé druhy kuskusu, které si ochutíte podle vlastní chuti:
Složení
KUSKUS* (76,8 %), rajčata*, SÝROVÝ prášek*, sůl, cibule*, cuketa*, papriky*, lilek*, pórek*, mrkev*, česnek*, koření. Může obsahovat stopy vajec a oxidu siřičitého. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
250 ml vody s 1 lžící olivového oleje přiveďte k varu, přidejte 200 g kuskusu. Vařte na mírném plameni 2 minuty, nechte dojít pod pokličkou.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1491kJ/352kcal. Tuky: 4 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,5 g. Sacharidy: 69 g. z toho cukry: 4 g. Bílkoviny: 10 g. Sůl: 1,5 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte na suchém místě, mimo sluneční záření.
Legislativní zařazení: Těstoviny sušené bezvaječné.
Dodatočné parametre
Kategória: | Těstoviny, kuskus, bulgur |
---|---|
Hmotnosť: | 0.332 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-001 |
Vegetariánské: | 1 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Přidaný cukr: | 1 |
Fairtrade: | 2 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.