Čokoládový dort bez lepku + náplň - Semix 430g

Neohodnoceno
109 Kč –15 %
Čokoládový dort bez lepku + náplň - Semix 430g
109 Kč –15 % 91,90 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
Cukr, rýžová mouka, pšeničný škrob deproteinovaný, čokoládové kousky 11 % (cukr, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO, kakaové máslo, kakaová hmota, sušená SYROVÁTKA, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin), zahušťovadlo (modifikovaný bramborový škrob, E415, E401), SYROVÁTKA, emulgátor (glukózový sirup, SÓJOVÁ mouka, E472b, E477), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kypřicí látky (E500, E450), sůl obohacená jódem a aroma.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Uchvaťte návštěvu báječným "Krtečkovým dortem" vaší vlastní výroby. S touto směsí to bude hračka. Krabice obsahuje dva balíčky - Směs na korpus a Směs na smetanovou náplň. Korpus je lehký, výrazně čokoládový, náplň s čokoládovými pecičkami je ovoněna banánovým aroma. Banán navíc i fyzicky do dortu přidáte, viz návod. Příprava je na krabici doře popsána. Věříme, že si skvěle pochutnáte. Výrobek oceněný Zvláštní cenou prezidenta Potravinářské komory za nejlepší inovativní potravinářský výrobek roku 2014 v kategorii „Potraviny vhodné pro osoby s nesnášenlivostí lepku“. Návod k použití: K přípravě korpusu potřebujete: 4 vejce (velikost M), 30 ml vody (5 polévkových lžic) a 40 ml oleje (6 polévkových lžic). K přípravě náplně potřebujete: 3 banány, 100 ml vody a 500 ml vychlazené smetany na šlehání. Příprava dortu: Směs na korpus, vejce a vodu dáme do vyšší misky a šleháme ručním šlehačem na nejvyšším stupni 8 minut. Následně přidáme olej a krátce zašleháme. Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy (o průměru 26 cm) vysypané rýžovou moukou (pokud nejste celiak, formu můžete vysypat běžnou moukou) a pečeme. Teplotu a dobu pečení přizpůsobíme dle trouby (150 – 170 °C, 40 – 50 minut). Po upečení oddělíme okraj formy a necháme korpus vychladnout. Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. U korpusu ponecháme 1 cm široký vnější okraj a pomocí lžičky ho začneme od středu vydlabávat tak, aby ode dna zbyla cca 1-2 cm tlustá vrstva. Hmotu vydlabanou z korpusu nadrobíme do misky. Příprava náplně: Banány oloupeme, podélně rozkrojíme a plochou stranou klademe na vydlabaný korpus. Smetanu na šlehání vyšleháme do tuhé konzistence. Směs na přípravu krému ušleháme v misce s vodou a poté přidáme ušlehanou smetanu. Smetanový krém naneseme na dno korpusu do tvaru kopečku, který posypeme rozdrobenou hmotou získanou vydlabáním korpusu. Poté necháme v chladničce cca 2 hodiny ztuhnout a podáváme.

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota1680kJ/402kcal
Tuky5,40g
z toho nasycené mastné kyseliny5,20g
Sacharidy83,00g
z toho cukry51,00g
Vláknina
Bílkoviny3,00g
Sůl0,70g

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi na chleba, palačinky
Hmotnost: 0.43 kg
Počet v balení: 6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: