Špaldoto zeleninové 210 g BIO PROBIO
Detailní popis produktu
Zeleninové špaldoto v biokvalitě se skvěle hodí na cesty, dovolené, ale i na doma. Jeho příprava je velice rychlá a snadná.Specifikace
Základ jídla tvoří špaldové kernotto - jemně obroušené špaldové zrno a sušená zelenina. Špalda je stará odrůda pšenice, která se vyznačuje lahodnou, lehce oříškovou chutí a výbornou stravitelností. Díky jednoduché přípravě se špaldoto báječně hodí pro chvíle, kdy nestíháte, a přesto chcete sobě i rodině dopřát kvalitní a zdravý pokrm.
Všechny použité suroviny jsou v biokvalitě, špaldoto neobsahuje žádný přidaný cukr a díky absenci živočišných složek je vhodné i pro vegany.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení
ŠPALDOVÉ kernotto* (kroupy) 85,7 %, sušená zelenina* v proměnlivém poměru 10,5 % (rajče*, cibule*, mrkev*, petržel kořen*, paprika červená*, paprika zelená*, CELER*), jedlá mořská sůl. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
Obsah sáčku (špaldové kroupy) propláchněte v sítku pod tekoucí vodou, vložte do hrnce, přidejte obsah druhého sáčku (zeleninu a koření), 600 ml vody a 1 lžíci oleje. Přiveďte k varu a vařte bez míchání na mírném ohni pod pokličkou 30 minut. Podávejte teplé, posypané strohaným sýrem.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):1439kJ/344kcal. Tuky: 3,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g. Sacharidy: 58 g. z toho cukry: 10 g. Bílkoviny: 15 g. Sůl: 3,2 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - směs z obilovin.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi na karbanátky, pomazánky |
---|---|
Hmotnost: | 0.242 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-001 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Přidaný cukr: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.