Hulala alter. smetany slazená 1000ml CO.DA.P 2770
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ SLAZENÁ ALTERNATIVA SMETANY KE ŠLEHÁNÍ 1000 ml Tato krémová směs od značky Hulala je výbornou alternativou kravské smetany, která je neocenitelým pomocníkem při šlehání ve vaší studené i teplé kuchyni. Oceníte ji především při zdobení dortů, výrobě různorodých krémů a také zmrzlin! Tak neváhejte vyzkoušet zdravou, bezlepkovou, rostlinnou verzi smetany. Pro vylepšení objemu nášlehu se doporučuje dát výrobek alespoň na 12 hodin před použitím do lednice. Kromě této litrové "šlehačky" pro vás máme i menší šlehačky: 500 ml a maličkou "cestovní" 200 ml. SLOŽENÍ: voda, plně hydrogenované rostlinné tuky a oleje (26 %) (tuky: palmová jádra; oleje: slunečnicový), cukr (11 %), stabilizátory: sorbitol, hydroxypropylcelulosa; mléčné proteiny, emulgátory: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mono- a diacetylvinnou, lecitin (sójové boby), estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou; sůl, aromata, barvivo: betakaroten BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) Může obsahovat stopy arašídů, jelikož se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž výrobky s obsahem arašídů. Vyrobeno v Itálii s použitím primárních ingrediencí z EU i mimo EU. SKLADOVÁNÍ: Skladujte při teplotě od 5 do 20 °C. Chraňte před teplem. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 3-4 dnů. Nezmrazujte! NÁVOD K POUŽITÍ: Před každým použitím nechte alespoň 12 hodin v lednici. Šlehejte při teplotě 8°C - 12°C. Výrobce: IFFCO ITALIA SRL - Contrada Casale Z.I., 81025 Marcianise (CE), ItálieDoplňkové parametry
Kategorie: | Smetany a šlehačky |
---|---|
tuky: | 27,000000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 298,000000 |
sacharidy: | 13,000000 |
bilkoviny: | 0,600000 |
sul: | 0,200000 |
vlaknina: | 0,000000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 27,000000 |
z_toho_cukry: | 11,000000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1230,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář