Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Conservas Artesanas Rosara Bílé kulaté fazole Manteca 445ml

Neohodnoceno
122 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Odrůda fazolí Manteca, což ve španělštině znamená “máslový” nebo “krémový”, je proslulá svou jemností a bohatou, máslovou texturou.
Tip pro vás: Fazole Manteca jsou v kuchyni všestranně použitelné. Jsou vynikající v zeleninových salátech, dají se z nich připravit dokonalý fazolový guláš nebo tradiční španělská Fabada Asturiana.

Jsou skvělé v kombinaci s chorizem nebo španělskou krvavničkou morcilla. Hodí se také k mořským plodům, ať už v salátu nebo jako teplé jídlo. Z fazolí Manteca můžete také uvařit luxusní fazolovou polévku.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Tato luštěnina pochází z leonského města La Bañeza a rozšířila své pěstování do různých oblastí Španělska: od Murcie po Baskicko a od Zamory po Navarru.  

Fazole jsou vyráběné tradičním způsobem a je to na nich znát - jsou jemné, slupka není znát, mají přirozenou chuť, ve které jsou cítit jen luštěniny a nic jiného. 

Vyzkoušejte je a uvidíte, že už nebudete chtít jiné.

Složení: 

  • fazole
  • Voda
  • Sůl
  • Antioxidanty (kyselina askorbová a E-385)
  • Bez lepku
  • Obsahuje siřičitany
 
Čistá hmotnost: 390 g Hmotnost po odkapání: 240 g Kapacita: 445 ml
 
Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota: 450,2 kJ/ 107,7 kcal, 

Tuky: 0,8 g, z toho nasycené: 0 g

Sacharidy: 18,5, z toho cukry: 0 g

Bílkoviny: 7,7 g

Sůl: 1,04 g.

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě a vyhněte se teplu a přímému světlu. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 10 dnů. 

Země původu: Španělsko
 
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: