Conservas Artesanas Rosara FABADA ASTURIANA I.G.P. 445ml

Neohodnoceno
250 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Fabada Asturiana, známá také jako Fabada, je tradiční asturský pokrm ze Španělska, který připomíná fazolový guláš. Jeho základem jsou bílé fazole, chorizo, marinovaná pancetta a morcilla (krvavá klobása).

Tento pokrm je příkladem autentické asturské kuchyně s chráněným označením původu, což znamená, že všechny suroviny pocházejí z této oblasti. Černá morcilla a chorizo z Asturie dodávají jídlu kouřovou chuť, zatímco marinovaná slanina a bohatá, ale vyvážená omáčka z pošírované zeleniny, olivového oleje a masového vývaru dotvářejí jeho jedinečný charakter.

Doporučení: Fabadu si nejlépe vychutnáte s chlazeným cidrem nebo pivem. Vzhledem k bohatosti chutí z choriza, morcilly a pancetty se k ní skvěle hodí plnější vína, která získala svůj charakter díky zrání v dubových sudech.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Naše dušené luštěniny jsou stejně kvalitní jako přírodní luštěniny. Jsou jemné, slupka není znatelná a chutnají naprosto přirozeně.

Složení: 

  • Asturian faba IGP (60 %)
  • Masový vývar
  • Morcilla (5 %) (cibule, tuk, slanina a libové vepřové maso, krev, paprika, sůl, petržel a dršťky)
  • Uzená slanina (4 %) (vepřový bůček, sůl a paprika)
  • Uzené chorizo (5 %) (libové a slanina, paprika, sůl, česnek a dršťky)
  • Olivový olej
  • Cibule
  • Česnek
  • Pepř
  • Sůl
  • koření
  • Antioxidanty (kyselina askorbová a E-385)
 
Výživové údaje na 100 g:
 

Energetická hodnota: 736,4kJ/176 kcal 

Tuky: 11,2 g, z toho nasycené: 4,7 g, 

Sacharidy: 13,2 g z toho cukry: 0,5 g, 

Bílkoviny: 5,6 g 

Sůl: 1,23 g.

 
 
Čistá hmotnost: 400 g
Kapacita: 445 ml
 

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě a vyhněte se teplu a přímému světlu. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 4 dnů. 

Země původu: Španělsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: