Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

El Artesano Turron Guilrarche se sezamovými semínky 100g

Neohodnoceno
Značka: El Artesano
115 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Guirlache s sezamovými semínky patří mezi tradiční řemeslné nugáty, avšak mimo oblast Jijona je tento produkt méně známý a obtížně dostupný.

Guirlache je charakteristický nugát, varianta turronu, vyráběná z medu nebo karamelu a mandlí. Existuje mnoho tradičních receptů, ale základem je vytvoření karamelové směsi rozpuštěním cukru s vodou, do které se přidávají mandle. Po promíchání na pánvi se směs rozprostře na nepřilnavý povrch nebo do formy a nechá vychladnout. Konzumuje se v chladném stavu.

Tento nugát má tmavší barvu díky karamelu a praženým mandlím Marcona s kůží, které tvoří 50 % jeho obsahu.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Nugát Guirlache chutná po mandlích, medu a jemné chuti sezamových semínek. Sezamová semínka na povrchu nugátu mu dodávají naprosto jedinečnou chuť. 

Složení nugátu Guirlache: Opékané mandle se slupkou: 50 %, směs cukrů: 34 % (glukózový a fruktózový sirup, cukr) med: 11 % Oplatky: Vnější obal (bramborový škrob a slunečnicový olej).

Alergeny: Může obsahovat stopy jiných ořechů, arašídů, sezamu a vajec. Obsahuje mandle. Neobsahuje lepek (gluten <20ppm).

VÝŽIVOVÉ INFORMACE na 100 g

Energetická hodnota 2300 kJ/550 kcal, 

Tuky 34 g, z toho nasycené 3 g, 

Sacharidy 45 g, z toho cukry 37 g ,

Proteiny 15 g, 

Sůl 0 g.

Skladování: Turron skladujte na chladném a suchém místě a nevystavujte ho přímému slunci. 

Země původu: Španělsko.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: