Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Jamones y Embutidos Mallo, S.L. chorizo cular ibérico-salámek z iberskeho prasete mini 180g

Neohodnoceno
173 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Chorizo, tradiční španělská klobása, je proslulé svým charakteristickým a intenzivním aroma papriky, kterému vévodí uzená paprika. Kromě toho je nezbytnou součástí choriza také česnek a množství bylinek.

Na rozdíl od našich klobás a například čabajek se chorizo liší nejen použitím masa z iberských prasat, ale i zvláštním způsobem výroby. Chorizo je vyrobeno z nevařeného fermentovaného masa, což je jeden z důvodů, proč je chorizo tak výjimečné.

Vybrané maso se ochucuje uzenou paprikou a poté se plní do tenkého přírodního střívka, které dokonale přijímá chuť klobásy.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Tím, že se maso suší uchovává se přirozená chuť masa v daleko větší intenzitě, než při tepelné úpravě. Dá se tedy říct, že chuť choriza je daleko komplexnější a plnější, než chuť paprikových klobásek, které nevznikly sušením, ale například uzením. 

Složení: iberské vepřové maso a sádlo, sůl, cukr, konzervanty (E-252 aE-250), česnek, paprika, laktóza, dextríny, sojový a mléčný protein, stabilizátor (E-450), antioxidant (E-316), koření, barvivo (E-120).

Výživové údaje na 100 g produktů:  Energetické hodnota 1794 KJ/429 Kcal 

Tuky(g) 32,8, nasycené tuky(g) 14,2 

Sacharidy (g) 5,6 Cukry (g) 3,5 

Bílkoviny (g) 23,4 

Sůl (g) 3,2.

 

Skladování a konzumace:

Chorizo skladujte na chladném a suchém místě s teplotami do 30º C.

Ještě před samotnou konzumací doporučujeme nejprve otevřít obal a nechat chorizo alespoň 20 minut odpočinout při pokojové teplotě, aby se naplno rozvinuly všechny chutě a vůně. 

Pokud je to možné, krájejte ho na co nejjemnější a nejtenčí plátky. Kdyby se náhodou stalo, že ho nesníte celé najednou, uložte ho do lednice a spotřebujte ideálně během 48 hodin.

Uvedená cena je za 1 kus o hmotnosti 160 až 180 gramů a jde o cenu, která je konečná.

Země původu: Španělsko

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: