Jamones y Embutidos Mallo, S.L. Chorizo cular paprikové z bíleho prasete- mini 180g

Neohodnoceno
122 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Chorizo, oblíbený sušený salám z Pyrenejského poloostrova, je vyroben z mletého vepřového masa, papriky a česneku. Jeho chuťový profil se mění v závislosti na použití sladké nebo ostré papriky. Španělské chorizo je známé díky použití uzené papriky Pimentón de la Vera, která mu dodává charakteristickou uzenou příchuť. Tento salám pochází z bílých prasat.
Chorizo je synonymem pro španělskou kuchyni a je skvělé jak ve vařených pokrmech, tak servírované jako součást tapas.

Tip: Vynikající je kombinace bagety, olivového oleje a choriza.

Chorizo se také hodí do rizota, guláše, k bramborám nebo fazolím a skvěle se snoubí s kvalitními sýry.
Pro doprovod k chorizu doporučujeme výrazná vína, která zrála alespoň rok v dubových sudech, jako je například Crápula.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Složení: Vepřové maso, sůl, laktóza, cukr, koření, dextróza, stabilizátor (E-450), zvýrazňovač chuti (E-621), antioxidant  (E-301), konzervant (E-252). Obsahuje s´ju, neobsahuje lepek.

Výživové údaje na 100 g produktů: 

Energetické hodnota 1837 KJ/ 442 Kcal 

Tuky(g) 38,7, nasycené tuky (g) 14,8 

Sacharidy (g) 1,75 Cukry (g) 1,5  

Bílkoviny (g) 22,1 

Sůl (g) 5,41.

Skladování a konzumace

Chorizo uchovávejte na chladném a suchém místě s teplotami do 30º C.

Ještě před samotnou konzumací doporučujeme otevřít obal a nechat chorizo alespoň 20 minut odpočinout při pokojové teplotě, aby se rozvinuly veškeré vůně a chutě. Abyste si chorizo vychutnali co nejvíce, krájejte ho na co nejjemnější a nejtenčí plátky. 

Kdybyste ho nesnědli celé najednou, uložte ho do lednice a ideálně zkonzumujte během 48 hodin. 

Uvedená cena je za 1 kus o hmotnosti přibližně 160 - 180 gramů a jde o cenu, která je konečná. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: