Jamones y Embutidos Mallo, S.L. Krájený salám Salchicon Iberico 55g

Neohodnoceno
144 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Salchichon, španělský fermentovaný salám z vepřového masa, je známý svou jemností a charakteristickými kuličkami černého pepře, které mu propůjčují jeho typickou chuť.
Salchichon ibérico, vyrobený z masa černých iberských polodivokých prasat, je považován za klasiku mezi španělskými uzeninami. Na rozdíl od choriza je ideální pro studenou kuchyni, zejména jako součást tapas.

Tip pro vás: Vyzkoušejte salchichon podávaný na bagetě s olivovým olejem.
K tomuto salámu se hodí vybrané sýry a pro doplnění gastronomického zážitku se doporučuje intenzivní víno, které zrálo nejméně rok v dubových sudech, jako je například Crápula.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Tuk černých iberských polodivokých prasat obsahuje nenasycené mastné kyseliny a je výživovými odborníky přirovnáván k olivovému oleji.

Složení: Vepřové maso, sůl, regulátor kyselosti E327 a E262, antioxidant E331 a E316, dextróza, koření, konzervant E252, zvýrazňovač chuti E621, přírodní střívko. Může obsahovat stopy laktózy. Výrobek neobsahuje LEPEK.

Energetické hodnoty na 100 G: 1622 kJ / 390 kcal 

Tuky: 30 g, z toho nasycené 11,54 

Sacharidy: 2,4 g, z toho cukry: 1,75, 

Bílkoviny: 27,7 g. 

Sůl: 4,7 g.

Skladování a konzumace:

Uchovávejte ho na chladném a suchém místě s teplotami do 30 ºC.

Ještě před konzumací doporučujeme otevřít obal a nechat výrobek alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. Pokud je to možná, krájejte ho na co nejjemnější a nejtenčí plátky. Kdyby se stalo, že ho celý najednou nesníte, uložte ho do lednice a spotřebujte ideálně v průběhu 48 hodin.  

Uvedená cena je za balení o hmotnosti 80 gramů a jde o cenu, která je konečná.  

Země původu: Španělsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: