Jamones y Embutidos Mallo, S.L. Krájený Salchicon Blanco 55G

Neohodnoceno
68,90 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Salchichon je španělský fermentovaný salám z vepřového masa. Charakteristickou chuť mu propůjčují zrnka černého pepře. Při jeho výrobě se používá maso bílých prasat.

Jedná se o tradiční španělskou uzeninu, která se na rozdíl od choriza lépe hodí do studené kuchyně, a je ideální zejména pro přípravu tapas.

TIP: I když je to jednoduché, kombinace bagety, olivového oleje a salchichonu je naprosto vynikající. Nemůžete udělat chybu ani při kombinaci s vybranými sýry.

Pokud máte rádi vína s výraznějším charakterem, volte ta, která zrála minimálně rok v dubových sudech. A co je náš skrytý tip? Crápula.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Všechny informace, které by vás mohly zajímat

Složení: Vepřové maso a sůl, regulátor kyselosti E327 a E262, antioxidant E331 a E316, dextróza, koření, konzervant E252, zvýrazňovač chuti E621, přírodní střívko. 

Může obsahovat stopy laktózy. Jde o výrobek, který neobsahuje lepek.

Energetické hodnoty na 100 G: 1622 KJ / 390 kcal Tuky: 30 g, z toho nasycené 11,54 Sacharidy: 2,4 g , z toho cukry: 1,75 ,  Bílkoviny: 27,7 g. Sůl: 4,7 g.

Skladování a konzumace:

Salchichon nejlépe uchovávejte na chladném a suchém místě, kde by teplota neměla překročit 30º C.

Ještě před samotnou konzumací doporučujeme otevřít obal a nechat salámek alespoň 20 minut odpočinout při pokojové teplotě, aby se plně rozvinuly jeho vůně a chutě. 

Kdyby se náhodou stalo, že ho nesníte najednou, uložte ho do lednice a spotřebujte ideálně v průběhu 48 hodin. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: ŠPANĚLSKÉ SPECIALITY
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: