Jamones y Embutidos Mallo, S.L. LOMO de Bellota 50% Iberská rasa cca 180g
Detailní popis produktu
LOMO je vyrobeno z černého iberského prasete a jedná se o bellotu, což znamená, že bylo prasátko v závěrečné fázi krmeno výhradně žaludy a bylinkami.
Celé kusy LOMA se poté nakoření a zrají minimálně po dobu 2 měsíců v přírodním střívku.
Jde o tepelně neopracovaný masný výrobek, který je bez lepku. Uvedená cena je za 1 kus o hmotnosti přibližně 160 - 190 gramů a jde o cenu, která je konečná.
Složení: vepřová panenka, sůl, paprika, česnek, konzervanty E 252 a E250, škrobový cukr, Antioxidant E-301.
Výživové údaje na 100 g produktů:
Energetické hodnota 1478 KJ/354Kcal
Tuky(g) 23,6, nasycené tuky(g) 9,2
Sacharidy (g) <1 Cukry (g) <1
Bílkoviny (g) 50
Sůl (g) 3,6.
Skladování a konzumace
LOMO uchovávejte na chladném a suchém místě s teplotami do 30º C - třeba v lednici nebo ve spíži se stabilní teplotou. Ještě před konzumací doporučujeme otevřít obal a nechat maso alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se naplno rozvinuly jeho chutě a vůně.
Na vzduchu řez osychá a oxiduje, takže pokud nebudete z loma ukrajovat více než 3 dny, je dobré řez pomazat olivovým olejem, aby zbytečně nevysychal.
V případě, že maso nesníte celé najednou, uchovávejte ho v lednici a zpracujte v průběhu 48 hodin.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.