Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Jamones y Embutidos Mallo, S.L. LOMO de Bellota 50% Iberská rasa cca 180g

Neohodnoceno
458 Kč
Skladem
Možnosti doručení
LOMO je jednou z klenotů španělské kuchyně, představující šťavnatý a libový kousek masa bez kosti. Jedná se o sušenou vepřovou kýtu, která je známá svou jemností a šťavnatostí, což ocení každý milovník kvalitních masových pochoutek.

Tip pro vás: LOMO se nejvíce hodí do studené kuchyně. Jeho chuť vynikne, když ho podáváte jako tapas spolu se sýry, olivami a tradičním pečivem picos. Chcete-li jeho chuť ještě umocnit,
doporučujeme podávat s červeným vínem.

Díky intenzivní chuti je důležité LOMO krájet na velmi tenké plátky. Nejlepší je podávat je v pokojové teplotě, aby se rozvinula plná paleta chutí.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

LOMO je vyrobeno z černého iberského prasete a jedná se o bellotu, což znamená, že bylo prasátko v závěrečné fázi krmeno výhradně žaludy a bylinkami. 

Celé kusy LOMA se poté nakoření a zrají minimálně po dobu 2 měsíců v přírodním střívku. 

Jde o tepelně neopracovaný masný výrobek, který je bez lepku. Uvedená cena je za 1 kus o hmotnosti přibližně 160 - 190 gramů a jde o cenu, která je konečná.

Složení: vepřová panenka, sůl, paprika, česnek, konzervanty E 252 a E250, škrobový cukr, Antioxidant E-301.

Výživové údaje na 100 g produktů: 

Energetické hodnota 1478 KJ/354Kcal 

Tuky(g) 23,6, nasycené tuky(g) 9,2 

Sacharidy (g) <1 Cukry (g) <1 

Bílkoviny (g) 50 

Sůl (g) 3,6.

Skladování a konzumace

LOMO uchovávejte na chladném a suchém místě s teplotami do 30º C - třeba v lednici nebo ve spíži se stabilní teplotou. Ještě před konzumací doporučujeme otevřít obal a nechat maso alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se naplno rozvinuly jeho chutě a vůně. 

Na vzduchu řez osychá a oxiduje, takže pokud nebudete z loma ukrajovat více než 3 dny, je dobré řez pomazat olivovým olejem, aby zbytečně nevysychal. 

V případě, že maso nesníte celé najednou, uchovávejte ho v lednici a zpracujte v průběhu 48 hodin. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: