Jamones y Embutidos Mallo, S.L. LOMO EXTRA Marinovaný sušený vepřový hřbet kousky cca 180g

Neohodnoceno
169 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Lomo je vysoce ceněnou španělskou delikatesou. Jedná se o vybraný kus libového masa, který se suší přímo na kosti (jedná se o sušený vepřový hřbet). Kusy loma se nejdříve pečlivě okoření a následně dozrávají v přírodním střívku po dobu alespoň dvou měsíců.
Ačkoliv je toto sušené maso libové, je zároveň plné šťávy a jistě zaujme i ty nejnáročnější gurmány.

Je ideální pro použití ve studené kuchyni, kde vynikne jako tapas podávané s sýry, olivami či picos. K lomu se skvěle hodí červené víno.

Doporučení: Intenzivní chuť loma si žádá, aby bylo krájeno na velmi tenké a křehké plátky. Podávejte jej při pokojové teplotě pro nejlepší chuťový zážitek.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

LOMO je vyrobeno z bílého prasátka a je zabalené ve vakuu.

Složení: vepřová panenka, sůl, paprika, česnek, konzervanty E252 a E250, škrobový cukr, Antioxidant E-301.

Výživové údaje na 100 g produktů: Energetické hodnota 1613 KJ/386Kcal 

Tuky(g) 20,7, nasycené tuky(g) 6,7 

Sacharidy (g) <1 Cukry (g) <1 

Bílkoviny (g) 50 

Sůl (g) 3,6.

Skladování: Lomo můžete skladovat v lednici nebo ve spíži se stabilní teplotou, která by neměla překročit 30 ºC. Nejideálnější je vždy skladování na chladném a suchém místě. 

Konzumace: Alespoň 2 hodiny před jídlem doporučujeme lomo vyndat z vakua. Samotný řez na vzduchu následně osychá a oxiduje, pokud tedy víte, že z něj nebudete více než 3 dny ukrajovat, pomažte řez olivovým olejem, aby zbytečně nevysychal. Nespotřebovaný kousek uložte do lednice a ideálně snězte v průběhu 48 hodin

Uvedená cena je za 1 kus o přibližné hmotnosti 160 až 190 gramů a jde o cenu, která je konečná.

Země původu: Španělsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: