Jamones y Embutidos Mallo, S.L. Morcon Extra Iberico-salámek z iberskeho prasete mini 180g

Neohodnoceno
179 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Poznejte chuť vynikajícího salámu z prvotřídního masa. Morcon iberico, vyrobený z masa iberských vepřů, má sice mnoho společného s chorizem, ale vyniká menším obsahem tuku. Jeho jedinečnost tkví nejen v tomto rozdílu, ale také v regionálním původu – na rozdíl od celonárodně oblíbeného choriza pochází morcon z oblastí Extremadura a Andaluzie, kde je považován za speciální pochoutku.

Morcon iberico zraje déle, obvykle minimálně tři týdny, a je plněn do hrubého střeva.

Důležité informace:
V kulinářství se morcon používá podobně jako chorizo. Vychutnáte si ho jako tapas ve studené podobě, ale je také skvělou ingrediencí pro vaření. Jeho charakteristická intenzivní chuť obohatí jakýkoliv pokrm.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Složení: libové vepřová maso z iberského prasete, paprika, sůl, česnek, laktóza, detroza, sojová a mléčná bílkovina. Emulgátor E450 konzervanty (E-252 a E-250), dextróza a antioxidant (E-316).Barvivo E120

Výživové údaje na 100 g produktu: 

Energetická hodnota 1794KJ/429Kcal. 

Tuky (g) 32,8. Nasycené tuky (g) 14,2

Sacharidy (g) 5,6. Cukry (g) 3,5

Bílkoviny (g) 23,4

Sůl (g) 3,2

Skladování a konzumace

Salámek ideálně uchovávejte na chladném a suchém místě s teplotami do 30º C.

Ještě před konzumací doporučujeme otevřít obal a nejprve výrobek nechat při pokojové teplotě alespoň 20 minut odpočinout. Díky tomu se rozvinou veškeré vůně a chutě. Pokuste se ho krájet na co nejjemnější a nejtenčí plátky, aby ještě více vynikla jeho skvělá chuť. 

Pokud se stane, že salámek hned po otevření nesníte, uchovávejte ho v lednici a zkonzumujte ideálně do dalších 48 hodin. 

Uvedená cena je za 1 kus o hmotnosti cca 160 - 180 gramů a jde o cenu, která je konečná. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: