Jamones y Embutidos Mallo, S.L. Salchichon Cular z bílého prasete - mini 180g

Neohodnoceno
122 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Salchichon, tradiční španělský salám z fermentovaného vepřového masa, je známý svou jemnou texturou a charakteristickou chutí, kterou mu dodávají celé kuličky černého pepře. Vyrábí se z vybraných kusů bílého vepřového plemene.

Tato uzenina je ideální pro studenou kuchyni a je vynikající volbou pro přípravu tapas.

Tip pro gurmány: Vychutnejte si salchichon v jednoduché, ale úžasné kombinaci s bagetou a olivovým olejem. Pro ještě lepší chuťový zážitek přidejte kvalitní sýr.
Pro milovníky vína doporučujeme silnější druhy, které zrály alespoň rok v dubových sudech. A co je naše tajemství pro dokonalý gastronomický zážitek? Víno Crápula.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Složení: Vepřové maso a sůl, regulátor kyselosti E327 a E262, antioxidant E331 a E316, dextróza, koření, konzervant E252, zvýrazňovač chuti E621, přírodní střívko. 

Může obsahovat stopy laktózy. Jde o výrobek, který neobsahuje lepek.

Energetické hodnoty na 100g: 1622 KJ / 390 kcal 

Tuky: 30 g, z toho nasycené 11,54 

Sacharidy: 2,4 g, z toho cukry: 1,75 

Bílkoviny: 27,7 g

Sůl: 4,7 g

Skladování a konzumace:

Salchichon nejlépe uchovávejte na chladném a suchém místě, kde by teplota neměla překročit 30º C.

Ještě před samotnou konzumací doporučujeme otevřít obal a nechat salámek alespoň 20 minut odpočinout při pokojové teplotě, aby se plně rozvinuly jeho vůně a chutě. 

Pokud je to možné, krájejte ho na co nejjemnější a nejtenčí plátky. Kdyby se náhodou stalo, že ho nesníte najednou, uložte ho do lednice a spotřebujte ideálně v průběhu 48 hodin. 

Uvedená cena je za 1 kus o hmotnosti cca 160 až 190 gramů a jde o cenu, která je konečná.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: