Morcon Extra Iberico salámek z iberskeho prasete 55G

Neohodnoceno
83,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Vychutnejte si vynikající salám vyrobený z prvotřídního masa. Morcon iberico, připravený z masa iberských prasat, nabízí chuť velmi podobnou populárnímu chorizu, avšak s nižším obsahem tuku. Tento salám se nejen liší v tukovém složení, ale také má původ v odlišné geografické oblasti. Na rozdíl od choriza, které je známé po celé zemi, morcon představuje exkluzivní specialitu z regionů Extremadura a Andalusie.

Salám prochází delším zráním, které nepřekročí méně než tři týdny, a je plněn do širšího typu střeva.

V kulinářském umění se morcon iberico využívá na stejném principu jako chorizo. Ať už podávaný jako chlazené tapas, nebo jako vynikající přísada do teplých pokrmů, jeho intenzivní aroma přidá jedinečný nádech každému jídlu.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Vše, co by vás mohlo zajímat

Složení: libové vepřová maso z iberského prasete, paprika, sůl, česnek, laktóza, detroza, sojová a mléčná bílkovina. Emulgátor E450 konzervanty (E-252 a E-250), dextróza a antioxidant (E-316).Barvivo E120

Výživové údaje na 100 g produktu: Energetická hodnota 1794KJ/429Kcal. Tuky (g) 32,8. Nasycené tuky (g) 14,2. Sacharidy (g) 5,6. Cukry (g) 3,5. Bílkoviny (g) 23,4. Sůl (g) 3,2


Skladování a konzumace

Salámek ideálně uchovávejte na chladném a suchém místě s teplotami do 30º C.

Ještě před konzumací doporučujeme otevřít obal a nejprve výrobek nechat při pokojové teplotě alespoň 20 minut odpočinout. Díky tomu se rozvinou veškeré vůně a chutě. Pokuste se ho krájet na co nejjemnější a nejtenčí plátky, aby ještě více vynikla jeho skvělá chuť. 

Pokud se stane, že salámek hned po otevření nesníte, uchovávejte ho v lednici a zkonzumujte ideálně do dalších 48 hodin. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: ŠPANĚLSKÉ SPECIALITY
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: