Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Palcarsa 5+1 Chorizo extra pikantní krájené 6x70 g

Neohodnoceno
Značka: Palcarsa
305 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Chorizo, oblíbený sušený salám pocházející z Iberského poloostrova, je známý svou výraznou chutí a aroma.
Tento salám se vyrábí z mletého vepřového masa, které se ochucuje paprikou a česnekem. Podle preferované úrovně kořeněnosti se může použít sladká nebo ostrá paprika. Specifickým znakem španělského choriza je použití Pimentón de Vera, uzené papriky, která salámu propůjčuje jeho charakteristickou uzenou chuť.

Pro milovníky jednoduchých, ale výtečných chutí je chorizo ideální ve spojení s bagetou a olivovým olejem. Tento salám se také výborně hodí do různých teplých jídel, jako jsou rizota nebo guláše, a skvěle se kombinuje s bramborami či fazolemi. K tomu se perfektně hodí výběr kvalitních sýrů.

Pokud k chorizu hledáte vhodné víno, doporučujeme silnější druhy s výrazným aroma, které zrály v dubových sudech, jako je například crápula, jehož plná chuť vynikne v kombinaci s pikantním chorizem.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Složení: Vepřové maso a sádlo, paprika, sůl, rostlinná bílkovina, dextrin, rostlinná vláknina škrob, koření, cukr, stabilizátory (E451, E450), antioxidant (E316), konzervanty (E252, E250), barvivo (E120), kouřové aroma.

Výživové údaje na 100 g produktů: Energetické hodnoty na 100G 1586 kJ / 383 kcal 

Tuky: 32g, z toho nasycené 12g 

Sacharidy: <0,75g , z toho cukry: <0,75g

Bílkoviny: 23g

Sůl: 3,5g.

Minimální trvanlivost je do data uvedeného na obalu.

Skladování a konzumace: 

Uchovávejte ho na chladném a suchém místě s teplotami do 30 ºC. Před samotnou konzumací doporučujeme nejprve otevřít obal a nechat chorizo alespoň 20 minut při pokojové teplotě odpočinout, aby se naplno rozvinuly vůně a chutě. Pokud je to možné, krájejte ho na co nejjemnější a nejtenčí plátky. Kdyby se stalo, že ho nesníte celé najednou, dejte ho do lednice a spotřebujte ideálně v průběhu 48 hodin. 

Země původu: Španělsko.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: