Palcarsa 5+1 Lomo sušený vepřový hřbet krájený 6x45g

Neohodnoceno
Značka: Palcarsa
310 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Lomo, španělský kulinářský poklad, je vyroben z vysoce kvalitního, libového vepřového masa, které se suší na vzduchu. Tento výběrový kousek masa je nejprve pečlivě nakořeněn a následně zraje v přírodním obalu po dobu minimálně dvou měsíců, aby dosáhl dokonalé chuti.

Tato delikatesa, charakteristická svou šťavnatostí a jemností, je zárukou gastronomického zážitku pro každého milovníka jídla.
Je ideální jako součást studeného bufetu, kde vynikne jako tapas podávané s kvalitním sýrem, olivami a picos. Dále se výtečně hodí jako doplněk k bohaté chuti červených vín.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Toto LOMO je vyrobené z plemena Duroc. Jde o speciální červené plemeno prasete původem z USA, které se od běžného bílého prasete liší chutí masa. Maso je šťavnatější a má intenzivnější chuť. Plemeno Duroc se velmi často kříží s Iberským prasetem.

Vzhledem k intenzivní chuti je nutné krájet lomo na co nejtenčí plátky. Plátky vždy podávejte v pokojové teplotě.  

Lomo je vakuově balené a skladovat ho můžete v lednici nebo ve spíži se stabilní teplotou. Před konzumací ho doporučujeme alespoň 2 hodiny předem vytáhnout z obalu. Pokud ho nesníte celé najednou, uložte ho do lednice a spotřebujte ideálně během 48 hodin. 

Masný výrobek tepelně neopracovaný.  

Složení: Vepřový hřbet, sůl, cukr, koření , konzervanty (E-252, E-250) antioxidant (E-301)

Výživové údaje na 100 g produktů: 

Energetické hodnoty na 100G 906 kJ / 216 kcal 

Tuky: 8,9 g, z toho nasycené 4,2 

Sacharidy: <1, z toho cukry: <1 

Bílkoviny: 33 g

Sůl: 3,5 g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: