Palcarsa Cecina de Leon krájená 80g
Detailní popis produktu
Řez na vzduchu osycháním oxiduje a tvrdne a pokud nebudete ukrajovat z ceciny více než 3 dny, je dobré řez pomazat olivovým olejem. Zabránite tak zbytečnému vysychání.
Když budete mít po otevření cecinu ještě dlouho schovanou, může se stát, že bude na povrchu řezu příliš tvrdá a v takovém případě je lepší jeden nebo dva plátky odříznout, použít je na vaření a pak pokračovat v krájení tenkých plátků.
Cecina je masný tepelně neopracovaný výrobek
Složení: Hovězí maso, sůl, cukr, regulátor kyselosti (E-331) konzervant E-252 a E-250.
Výživové údaje na 100 g produktů: Energetické hodnoty na 100 G 727 kJ / 173 kcal Tuky: 5,9 g, z toho nasycené 2,3 Sacharidy: 0,8, z toho cukry: 0,8 Bílkoviny: 29 g. Sůl: 4 g.
Země původu: Španělsko.
Minimální trvanlivost je do data uvedeného na obalu.
Skladování a konzumace
Uchovávejte ji na chladném a suchém místě s teplotami do 30 ºC. Nejlépe v ledničce nebo v místnosti kde je stálá teplota a sucho.
Před konzumací doporučujeme otevřít obal a nechat ji alespoň 20 minut odpočinout při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. Pokud je to možné, vždy ji krájejte na co nejjemnější a nejtenčí plátky. Kdyby se stalo, že ji nesníte celou najednou, uložte ji do lednice a spotřebujte nejlépe během 48 hodin.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.