Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Palcarsa Cecina de Leon krájená 80g

Neohodnoceno
Značka: Palcarsa
120 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Sušená hovězí roštěná z Leónu je známá pro svou intenzivní a bohatou chuť, která je výsledkem pomalého sušení na čerstvém vzduchu, obzvláště během vlhkých měsíců, kdy proces sušení může trvat až čtyři měsíce. Tato metoda sušení zajišťuje, že maso si zachová svou šťavnatost a nabídne chuť, která se výrazně liší od vepřových produktů jako lomo nebo cabeza.
Tip: Vzhledem k silné chuti ceciny je ideální krájet ji na velmi tenké, skoro průsvitné plátky. Podávejte je při pokojové teplotě a pro zvýraznění chuti je můžete pokapat olivovým olejem nebo podávat s roztíratelným sýrem.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Řez na vzduchu osycháním oxiduje a tvrdne a pokud nebudete ukrajovat z ceciny více než 3 dny, je dobré řez pomazat olivovým olejem. Zabránite tak zbytečnému vysychání. 

Když budete mít po otevření cecinu ještě dlouho schovanou, může se stát, že bude na povrchu řezu příliš tvrdá a v takovém případě je lepší jeden nebo dva plátky odříznout, použít je na vaření a pak pokračovat v krájení tenkých plátků. 

Cecina je masný tepelně neopracovaný výrobek

Složení: Hovězí maso, sůl, cukr, regulátor kyselosti (E-331) konzervant E-252 a E-250.

Výživové údaje na 100 g produktů: Energetické hodnoty na 100 G 727 kJ / 173 kcal Tuky: 5,9 g, z toho nasycené 2,3 Sacharidy: 0,8, z toho cukry: 0,8 Bílkoviny: 29 g. Sůl: 4 g.

Země původu: Španělsko. 

Minimální trvanlivost je do data uvedeného na obalu.

Skladování a konzumace

Uchovávejte ji na chladném a suchém místě s teplotami do 30 ºC. Nejlépe v ledničce nebo v místnosti kde je stálá teplota a sucho. 

Před konzumací doporučujeme otevřít obal a nechat ji alespoň 20 minut odpočinout při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. Pokud je to možné, vždy ji krájejte na co nejjemnější a nejtenčí plátky. Kdyby se stalo, že ji nesníte celou najednou, uložte ji do lednice a spotřebujte nejlépe během 48 hodin. 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: