Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Palcarsa Salchichón extra krájené 70g

Neohodnoceno
Značka: Palcarsa
60,90 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Salchichon, tradiční španělský fermentovaný salám z vepřového masa, je známý svou jemností a charakteristickými kuličkami černého pepře, které mu propůjčují jeho jedinečnou chuť. Tato varianta salchichonu je vyrobena z masa bílých prasat a je výtečná.

Důležité informace: Salchichon je ikonická španělská uzenina, která se obvykle podává jako součást studené kuchyně, například na tapas. Pro jednoduchou, ale lahodnou kombinaci zkuste salchichon podávat s bagetou a olivovým olejem. Vynikající je také ve společnosti kvalitních sýrů. K doplnění chuti salchichonu doporučujeme výraznější vína, která zrála alespoň rok v dubových sudech, jako je například petit verdot

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Složení: Vepřové maso a panceta, sůl, curkový sirup, dextrina, dextroza, koření, sádlo, sůl, směs koření, pepř, cukr, konzervanty E252 a E250, práškové mléko, hroznový cukr, antioxidant E575, zvýrazňovač chuti E621, sojový a mléčný protein, emulgátory E450, E452, E451. rozmarínový extrakt E392, Barvivo E120

Energetické hodnoty na 100g:  1601 kJ / 386 kcal 

Tuky: 32g, z toho nasycené 12g

Sacharidy: 1,5g , z toho cukry: 1,5g

Bílkoviny: 23g

Sůl: 3,5g

Jak skladovat? 

Výrobce doporučuje skladovat ideálne v chladu.

Konzumace: před konzumací se doporučuje otevřít obal a nechat výrobek alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. V případe že by se Vám nepovedlo výrobek zkonzumovat najednou, uchovávejte jej v lednici a zkonzumujte ideálně v průběhu 48 hodin.  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: