Panaderia Artesana Obando Pásky Chleba 150g
Detailní popis produktu
Regañá je dlouhotrvající španělská pekařská specialita, ideální k doplnění sušené šunky, choriza, paštik, oliv nebo sýrů. Toto křupavé pečivo dokonale podtrhne chuť každé lahůdky.
Co byste měli vědět:
Tyto plátky si můžete vychutnat samotné nebo ponořené do olivového oleje. Jejich kouzlo spočívá v tom, že jsou vždy po ruce - ať už je deset večer nebo ne. Picos gourmet od rodinné firmy Obando jsou vyráběny podle tradičního rodinného receptu, což je dělá neodolatelně křupavými. S klidným svědomím lze říci, že patří mezi špičku španělských picos.
Regañas od rodinné firmy Obando, vyráběné podle osvědčeného rodinného receptu, jsou synonymem pro křupavost. Jsou považovány za jedny z nejlepších španělských regañas na trhu.
Složení:
PŠENIČNÁ mouka (GLUTEN), voda, PŠENIČNÝ kvásek, sůl a droždí.
Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy sezamu a soji.
váha viz. obal.
Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.
Energetická hodnota: 1608 kJ/379 kcal
Tuk: 1,6 g.
z toho nasycené: 0,32 g.
Sacharidy: 78,2 g.
z toho cukry: 2,0 g.
Vláknina: 3,6 g.
Bílkoviny: 11,2 g.
Sůl: 1,9 g.
Skladování a trvanlivost:
Skladování picos je velmi důležité, aby si udržely svou křupavost a chuť. Ideální teplota pro skladování picos je do 30 stupňů Celsia. Je důležité, aby picos nebyly vystaveny vlhkosti, protože by mohly ztratit svou křupavost a texturu. S dodržením těchto podmínek mají picos trvanlivost 6 měsíců.
Název picos vznikl od tvaru pečiva, které připomíná picos- hory (třeba picos de Europa). Je to Váš geniální kamarád
Země původu: Španělsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.