Panaderia Artesana Obando PICOS GOURMET 20g

Neohodnoceno
15,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Picos, tradiční španělské pečivo, je dokonalým společníkem pro sýry, sušenou šunku, uzeniny, olivy či paštiky.

Zajímavost:
Název “picos” odkazuje na jejich specifický tvar, který připomíná horské štíty, jako jsou například Picos de Europa. Jsou vynikajícím společníkem v každé domácnosti, neboť s picos nikdy nebudete zaskočeni nečekanou návštěvou bez pečiva. Picos se skvěle hodí k paštikám, ať už je použijete jako lžičku pro jejich nabírání, nebo je ozdobíte olivou. Obalení picos kusem sušené šunky a následné zakousnutí se do této kombinace vám přinese nezapomenutelný chuťový zážitek.

Picos můžete konzumovat samotné nebo je namáčet v olivovém oleji. Jejich genialita spočívá v tom, že jsou vždy po ruce, i když je pozdě večer. Picos od rodinné firmy Obando jsou vyráběny podle tradičního receptu, což jim dodává charakteristickou křupavost. Jsou právem považovány za jedny z nejlepších španělských picos na trhu.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Složení: Pšeničná mouka, voda, droždí, sůl, žitná mouka, zlepšovač mouky, extra panenský olivový olej (2%). Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy sezamu a soji. váha viz. obal. . 

Výživové hodnoty na 100g.

Energetická hodnota: 375 Kcal/1592 KJ. 

Tuky: 2g, z toho nasycené: 0.5g. 

Sacharidy: 76g , z toho cukry: 1,4g,  

Bílkoviny: 12g

Sůl: 3g

Skladování a trvanlivost:

Ano, správné skladování picos je velmi důležité, aby si udržely svou křupavost a chuť. Ideální teplota pro skladování picos je do 30 stupňů Celsia. Je důležité, aby picos nebyly vystaveny vlhkosti, protože by mohly ztratit svou křupavost a texturu. S dodržením těchto podmínek mají picos trvanlivost až 12 měsíců.

Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.

Země původu: Španělsko  

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: