Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Panaderia Artesana Obando Reganá Gourmet 25g

Neohodnoceno
24,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Reganá, to je tradiční španělské pečivo, které se používá k doprovodu sušené šunky, choriza, paštik, oliv a sýrů. Jeho krásná křupavost zvýrazní chuť každé delikatesy.

Můžete si je klidně vychutnat samotné, nebo je namočit do olivového oleje. Jejich genialita spočívá v tom, že jsou vždy po ruce, ať je třeba i deset večer. Gurmánské regany od rodinné firmy Obando jsou vyráběny podle dlouholetého rodinného receptu, a právě proto jsou tak krásně křupavé. Bez nadsázky lze říct, že se jedná o jedny z nejlepších španělských regan na trhu.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Složení: Pšeničná mouka, voda, droždí, sůl, žitná mouka, zlepšovač mouky, extra panenský olivový olej (2%). Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy sezamu a soji. váha viz. obal. Minimální trvanlivost do data  uvedeného na obalu.

Výživové hodnoty na 100g.

Energetická hodnota: 375 Kcal/1591 KJ. 

Tuky:1,5g, z toho nasycené: 0.25g.

Sacharidy: 77g , z toho cukry: 2,3g 

Bílkoviny: 12g

Sůl: 2,35g.

Skladování a trvanlivost:

Ano, správné skladování picos je velmi důležité, aby si udržely svou křupavost a chuť. Ideální teplota pro skladování picos je do 30 stupňů Celsia. Je důležité, aby picos nebyly vystaveny vlhkosti, protože by mohly ztratit svou křupavost a texturu. S dodržením těchto podmínek mají picos trvanlivost 6 měsíců.

Název picos vznikl od tvaru pečiva, které připomíná picos- hory (třeba picos de Europa). Je to Váš geniální kamarád

Země původu: Španělsko  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: