Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Citres CreaBurger červená řepa 200g

Neohodnoceno
Značka: Citres
93,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

CreaBurger di barbabietola rossa CITRES 200g Ochucená zeleninová pomazánka z červené řepy je vhodná pro rychlou přípravu zeleninových mini burgerů a kuliček pouze přidáním strouhanky. Svojí jasně červenou barvou proslula řepa í v moderní gastronomii. Suroviny stačí pouze promíchat, fajnšmekři mohou dovnitř přidat kostičku sýru, přizpůsobit tvar a velikost burgerů a upéct na pánvi, v troubě nebo v horkovzdušné fritéze. ZELENINOVÁ POMAZÁNKA. PASTEROVÁNO. Složení Červená řepa 67% (původ EU), slunečnicový olej, dvojitý rajčatový koncentrát, bramborové vločky, hrášková mouka, bramborový škrob, jedlá sůl, aroma, kmín, regulátor kyselosti: kyselina mléčná. Skladování Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 15 dnů. Návod k přípravě Obsah skleničky přendejte do misky, přidejte 100g strouhanky, propracujte a tvarujte mini burgery nebo kuličky. Pro zlepšení chuti je možné do těsta zapracovat kostičku sýru. Vytvarované kusy pečte s minimem oleje na pánvi po dobu 5 minut, na plechu v troubě nebo v horkovzdušné fritéze po dobu 9 minut. Z tohoto množství připravíte cca 3 burgery nebo 12 kuliček. Země původu Itálie Výživové údaje na 100g Energetická hodnota 743 kJ/179 kcal Tuky 15g z toho nasycené mastné kyseliny 1,8g Sacharidy 7,2g z toho cukry 2,8g Vláknina 2,0g Bílkoviny 2,9g Sůl 1,6g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sterilovaná zelenina
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: