Hovězí sušené maso Jerky 90g Chilli
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, cukr, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, dextróza, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný. 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g hovězího masa. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci. Proč Jerky? > Získání hodnotných bílkovin - Z malého kousku Indiana Jerky získáte stejné množství bílkovin jako z 2,4 krát většího kusu čerstvého masa. > Ideální na túry - Indiana Jerky by nemělo chybět v batohu žádného turisty či horolezce. Nízká hmotnost je pro tyto aktivity perfektní a tak by určitě naše Jerky mělo být součástí každého „balíčku poslední záchrany“. > Vhodné pro sport - Jak pro vrcholové sportovce, tak pro ty rekreační, je Indiana Jerky chutným prostředkem pro doplnění vydané energie i v případě přísně střeženého jídelníčku. > Skvělé na cesty - Sledování filmů v letadle, autobuse či řízení auta vyžaduje soustředění často přes celou noc. S Indiana Jerky si můžete dopřát kvalitní stravu přímo během cesty, tak posílit svou pozornost a nezašpinit sebe ani sedadla. > Výborná pochoutka - Indiana Jerky je výborná pochoutka. Dejte si s přáteli k vínu, pivu nebo jen tak a úspěch je zaručen. Hodnoty na 100g: > Energetická hodnota 1249 kJ > Energetická hodnota 297 kcal > Tuky 5,8g (z toho nasycené 2,1g) > Sacharidy 4,5g (z toho cukry 0,5 g) > Bílkoviny (proteiny) 56g > Sůl 4,8g Certifikáty výrobce: IFS, HACCP, ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:1999, EFSIS, BRC.Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené maso |
---|---|
Hmotnost: | 0.09 kg |
Typ Hotovky: | Bez lepku, Hovězí |
Počet porcí: | 1 porce |
Alergeny: | bez hořčice, bez mléka / laktózy, bez vejce, bez lepku, bez celeru, bez ořechu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář