Gazpacho zelené olivy s peckou jsou marinované v pikantním slaném roztoku. Přidáním zeleniny získávají na výrazné chuti.Užijte si je jako samostatnou pochoutku s pohárem vína...
Lahodná pěna je vytvořena z prvotřídního kozího sýra rulo de cabra, známého také jako kozí rolička. I když je její konzistence krémově mazlavá a obsah tuku činí pouhých 15 %,...
Ochutnejte tyto papričky piquillo v konfitované podobě a přesvědčte se, že obohatí vaše tapas či pintxos o zcela nový rozměr! Stačí jen malý kousek, aby se rozvinula jejich plná...
Papriky Piquillo jsou pečené nad bukovým dřevem a loupané suchou metodou, což zaručuje zachování jejich plné chuti. Jsou krájené na tenké proužky a opětovně pečené v unikátní...
Jste fanouškem pikantních chutí? Pak si nesmíte nechat ujít tyto španělské třešňové papričky, které jsou naplněné lahodným krémem z čerstvého kravského sýra. Ohromí vás jejich...
Pisto je tradiční španělský pokrm z oblastí Murcie, Castilly La Manchy a Extremadury. Skládá se z rajčat, cibule, lilků nebo cuket, zelených a červených...
Manzanillový olivy, známé také jako sevillské, jsou ceněny pro svou jemnou a vyváženou chuť. Jejich ideální poměr dužiny k pecky je důvodem, proč jsou považovány za jedny z...