LOMO, známý také jako sušený marinovaný vepřový hřbet, nabízí jedinečný zážitek chuti. A zde je alternativní způsob, jak si ho vychutnat.Vynikající a snadno roztíratelný...
Vařené vepřové maso s nízkým obsahem tuku a vysokým podílem bílkovin je ideální pro ty, kteří chtějí posílit své svaly. Jeho šťavnatost je umocněna přidáním slaniny.Tip pro...
Produkty z místních zdrojů, naše zvěřina je získávána z blízkých lesů, kde mají zvířata možnost volného a přirozeného pásání.Paštika z jeleního masa s pravými hřiby je...
Perdiz del Monte (Alectoris rufa), neboli červenka obecná, je ptákem, který si jako svůj domov zvolil horské oblasti Pyrenejského poloostrova. V Španělsku je tento pták velmi...
Uzená lososová paštika, ideální k podávání s bagetou, topinkou, nebo jako lahůdka s picos. K tomu se skvěle hodí sklenka chladného bílého vína nebo osvěžující...
Iberský šunkový krém představuje alternativní způsob, jak si vychutnat sušenou šunku jamón ibérico. Tento vynikající, snadno roztíratelný krém si můžete pochutnat samotný s...
Neodolávejte pokušení a ochutnejte Paté Iberico, které je obohaceno o proslulé třešně z Jertského údolí.Doporučení: Máte chuť na osvědčenou klasiku? Zkuste bagetu s kapkou...
Paštika z iberského prasete s rozinkami a sherry je španělskou specialitou, která by neměla chybět na žádném setkání u tapead nebo tapas. Tato chutná paštika je vyrobena z...
Lahodná pomazánka z ovčího sýra je ideální k podávání s olivovým olejem na čerstvě opečeném chlebu, toastu či bagetě. Pro maximální chuťový zážitek se doporučuje servírovat na...
Doporučení: Vynikající je s olivovým olejem na čerstvě opečeném chlebu, toastu či bagetě. Teplé pečivo v tomto případě zesiluje chuťový zážitek. Chuť sýra je ještě lepší, když...
Zajímavosti, které by vás neměly minout:Když se řekne Španělsko a tapas, na mysli se vynoří obraz malých zelených oliv s něžnou, jemnou chutí - to jsou právě proslavené...
Kubíčky tuňáka ochucené chilli a mořskou solí.Tato lahodná kombinace tuňákových kubíčků je perfektní jako doplněk k předkrmům z mořských plodů. Její výtečná chuť vynikne v...
Co byste měli vědět:Patatera, tradiční uzenina z Extremadury ve Španělsku, přináší jedinečnou chuť díky svému složení, které zahrnuje brambory - odtud název patatera. Nyní máte...
Sobrasada, tradiční syrová uzená klobása z Baleárských ostrovů, je vyrobena z nejlepšího mletého vepřového masa, papriky, soli a vybraných koření. Jako tapas podávaná k vínu či...
Perdiz del Monte (Alectoris rufa), pták z Pyrenejského poloostrova, je ve Španělsku velmi ceněný, což inspirovalo k výrobě vynikající paštiky. Tato paštika, obohacená o brandy,...
Olivy z Cáceres v pikantním olivovém olejiTyto peckové černé olivy pocházejí z Cáceres a jsou ochuceny podle osvědčeného receptu, který jim dodává šťavnatou pikantnost a...
Pokud máte zkušenost s tapas bary ve Španělsku, určitě si pamatujete na ty malé zelené olivy, které rozplývají na jazyku svou jemností – to jsou právě olivy manzanilla, známé...
Jamon, známý také jako sušená šunka, a Jamon York, tradiční dušená šunka, jsou klasiky španělské kuchyně. Nyní si je můžete vychutnat i v podobě lahodného krému.Tento jemný...
Ančovičkové filety, perfektní na bruschettu s máslem či krémovým sýrem, tvoří lahodný úvod do jídla nebo se mohou použít jako chutná složka při tvorbě jemných omáček.
Filety z ančoviček obohacené o lanýže představují exkluzivní pochoutku pro skutečné gurmány. Jsou vynikající na topinkách s rozpuštěným máslem nebo společně s lahodným sýrem s...
Sépiový inkoust je tmavý barvivo, které sépie vypouštějí, a je hojně využíván ve středomořské gastronomii.Tip pro vás: Inkoust se skvěle hodí k rýžovým pokrmům, těstovinám,...
Jste-li vy nebo vaši přátelé fanoušky mořských pochoutek, pak byste neměli minout tyto mušle. Jsou balené v jejich vlastní šťávě, což zaručuje, že si uchovají svou autentickou...
Ochutnejte tradiční, jednoduchou a přesto dokonalou italskou rajčatovou omáčku. Je skvělá například na špagety.Těstoviny díky tuňákovi nabývají vynikající chuti a jsou...
Křupavá bagetka či toast jsou vše, co potřebujete k zahájení gastronomického dobrodružství.”Je dobré vědět:“Pro ještě intenzivnější požitek z této vynikající paštiky...
Sardel obecná je důležitou komerční rybou. V gastronomii je oblíbená jako lahůdka známá jako ančovičky. Ve Španělsku se s ní často setkáte pod názvem Boquerones. Její příprava...
Autentický losos, servírovaný ve své nejčistší formě, bez kůže a kostí, je připraven okamžitě rozvážet chuťové pohárky. Tento delikatesní pokrm můžete podávat jako lahodný...
ANI krevety v konzervě si díky pečlivému způsobu konzervace uchovávají svou čerstvost a nutriční hodnoty tak, jako by byly právě vytaženy z moře.Když je podáváte s česnekovou...
Iberská paštika obohacená o rozinky a sherry je pravým španělským pokladem, nezbytným na každé tapeadě či tapas večírku. Tato delikatesa, připravená z nejlepšího masa iberských...
Pro začátek gurmánského dobrodružství postačí křupavá bageta či toast.Iberská paštika s nádechem pomeranče představuje vynikající spojení, které na bagetě, toastu či topince...
Paštika je vytvořena z nejčerstvějších místních ingrediencí. Naše zvěřina pochází přímo z okolních honiteb, kde se zvířata pasou v přirozeném prostředí.Paštika s divočákem,...