Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.
Iberský šunkový krém představuje alternativní způsob, jak si vychutnat sušenou šunku jamón ibérico. Tento vynikající, snadno roztíratelný krém si můžete pochutnat samotný s...
Neodolávejte pokušení a ochutnejte Paté Iberico, které je obohaceno o proslulé třešně z Jertského údolí.Doporučení: Máte chuť na osvědčenou klasiku? Zkuste bagetu s kapkou...
Paštika z iberského prasete s rozinkami a sherry je španělskou specialitou, která by neměla chybět na žádném setkání u tapead nebo tapas. Tato chutná paštika je vyrobena z...
Lahodná pomazánka z ovčího sýra je ideální k podávání s olivovým olejem na čerstvě opečeném chlebu, toastu či bagetě. Pro maximální chuťový zážitek se doporučuje servírovat na...
Doporučení: Vynikající je s olivovým olejem na čerstvě opečeném chlebu, toastu či bagetě. Teplé pečivo v tomto případě zesiluje chuťový zážitek. Chuť sýra je ještě lepší, když...
Zajímavosti, které by vás neměly minout:Když se řekne Španělsko a tapas, na mysli se vynoří obraz malých zelených oliv s něžnou, jemnou chutí - to jsou právě proslavené...
Kubíčky tuňáka ochucené chilli a mořskou solí.Tato lahodná kombinace tuňákových kubíčků je perfektní jako doplněk k předkrmům z mořských plodů. Její výtečná chuť vynikne v...
Co byste měli vědět:Patatera, tradiční uzenina z Extremadury ve Španělsku, přináší jedinečnou chuť díky svému složení, které zahrnuje brambory - odtud název patatera. Nyní máte...
Sobrasada, tradiční syrová uzená klobása z Baleárských ostrovů, je vyrobena z nejlepšího mletého vepřového masa, papriky, soli a vybraných koření. Jako tapas podávaná k vínu či...
Perdiz del Monte (Alectoris rufa), pták z Pyrenejského poloostrova, je ve Španělsku velmi ceněný, což inspirovalo k výrobě vynikající paštiky. Tato paštika, obohacená o brandy,...
Olivy z Cáceres v pikantním olivovém olejiTyto peckové černé olivy pocházejí z Cáceres a jsou ochuceny podle osvědčeného receptu, který jim dodává šťavnatou pikantnost a...
Pokud máte zkušenost s tapas bary ve Španělsku, určitě si pamatujete na ty malé zelené olivy, které rozplývají na jazyku svou jemností – to jsou právě olivy manzanilla, známé...
Jamon, známý také jako sušená šunka, a Jamon York, tradiční dušená šunka, jsou klasiky španělské kuchyně. Nyní si je můžete vychutnat i v podobě lahodného krému.Tento jemný...
Ančovičkové filety, perfektní na bruschettu s máslem či krémovým sýrem, tvoří lahodný úvod do jídla nebo se mohou použít jako chutná složka při tvorbě jemných omáček.
Filety z ančoviček obohacené o lanýže představují exkluzivní pochoutku pro skutečné gurmány. Jsou vynikající na topinkách s rozpuštěným máslem nebo společně s lahodným sýrem s...
Sépiový inkoust je tmavý barvivo, které sépie vypouštějí, a je hojně využíván ve středomořské gastronomii.Tip pro vás: Inkoust se skvěle hodí k rýžovým pokrmům, těstovinám,...
Jste-li vy nebo vaši přátelé fanoušky mořských pochoutek, pak byste neměli minout tyto mušle. Jsou balené v jejich vlastní šťávě, což zaručuje, že si uchovají svou autentickou...
Ochutnejte tradiční, jednoduchou a přesto dokonalou italskou rajčatovou omáčku. Je skvělá například na špagety.Těstoviny díky tuňákovi nabývají vynikající chuti a jsou...
Křupavá bagetka či toast jsou vše, co potřebujete k zahájení gastronomického dobrodružství.”Je dobré vědět:“Pro ještě intenzivnější požitek z této vynikající paštiky...
Sardel obecná je důležitou komerční rybou. V gastronomii je oblíbená jako lahůdka známá jako ančovičky. Ve Španělsku se s ní často setkáte pod názvem Boquerones. Její příprava...
Iberská paštika obohacená o rozinky a sherry je pravým španělským pokladem, nezbytným na každé tapeadě či tapas večírku. Tato delikatesa, připravená z nejlepšího masa iberských...
Pro začátek gurmánského dobrodružství postačí křupavá bageta či toast.Iberská paštika s nádechem pomeranče představuje vynikající spojení, které na bagetě, toastu či topince...
Bio extra panenský olivový olej z odrůdy Picual je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Hodí se nejen do salátů a na tapas, ale je také skvělým společníkem při...
Vychutnejte si ty nejlepší kalamáry, které jsou marinovány v pikantní omáčce zdůrazňující jejich výjimečnou chuť. Toto maso je známé svou lahodností a jemností, která se na...
Pro vytvoření autentické španělské paelly ve vaší kuchyni nabízíme pouze ty nejlepší mořské plody a čerstvou zeleninu. Tento mix je ideální pro snadnou a rychlou přípravu tohoto...
Uzené tresčí játra, často označované jako “mořské foie gras” pro jejich jemnou strukturu a lahodnou chuť, lze podávat jako exkluzivní pochoutku nebo použít při přípravě...
Makrela, oceňovaná pro svou vynikající chuť a pevnou texturu masa, patří mezi nejžádanější modré ryby. Marinovaná v klasické omáčce z čistě přírodních ingrediencí.Ideální...
Makrela je nejvíc ceněná modrá ryba pro svoji chuť a konsistenci masa. Je naložená v domácí rajčatové omáčce s olejem, kořením a solí které podporují její chuť. Tradiční...
Makrela, známá pro svou výjimečnou chuť a ideální texturu masa, je považována za nejvyhledávanější modrou rybu. Ochucená v oleji ze slunečnicových semen, si uchovává perfektní...
Madridské držky (Callos a la Madrileña) jsou klasickým španělským tapasem, které si získalo srdce mnoha gurmánů. Tato specialita se pyšní použitím pouze nejlepších hovězích...