Jamon, sušená šunka, je španělská specialita, zatímco Jamon York je dušená šunka, jak ji známe. A nyní přichází na řadu nový způsob, jak si ji vychutnat.Výtečný krém, který se...
Bio extra panenský olivový olej z odrůdy Picual je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Hodí se nejen do salátů a na tapas, ale je také skvělým společníkem při...
Vychutnejte si ty nejlepší kalamáry, které jsou marinovány v pikantní omáčce zdůrazňující jejich výjimečnou chuť. Toto maso je známé svou lahodností a jemností, která se na...
Při výběru konzerv s názvem “Sardinky” je klíčové zaměřit se na druh ryby. Autentické sardinky jsou výhradně z druhu Sardina pilchardus, které jsou známé svou jedinečnou a...
Pro vytvoření autentické španělské paelly ve vaší kuchyni nabízíme pouze ty nejlepší mořské plody a čerstvou zeleninu. Tento mix je ideální pro snadnou a rychlou přípravu tohoto...
Uzené tresčí játra, často označované jako “mořské foie gras” pro jejich jemnou strukturu a lahodnou chuť, lze podávat jako exkluzivní pochoutku nebo použít při přípravě...
Makrela, oceňovaná pro svou vynikající chuť a pevnou texturu masa, patří mezi nejžádanější modré ryby. Marinovaná v klasické omáčce z čistě přírodních ingrediencí.Ideální...
Makrela je nejvíc ceněná modrá ryba pro svoji chuť a konsistenci masa. Je naložená v domácí rajčatové omáčce s olejem, kořením a solí které podporují její chuť. Tradiční...
Makrela, známá pro svou výjimečnou chuť a ideální texturu masa, je považována za nejvyhledávanější modrou rybu. Ochucená v oleji ze slunečnicových semen, si uchovává perfektní...
Krém z Iberské šunky představuje originální způsob, jak si vychutnat proslulou jamón ibérico. Tento vynikající a snadno roztíratelný krém si můžete pochutnat samotný s picos, na...
Lahodná sardinková paštika je vyrobena z nejlepších, právě chycených sardinek (Sardina pilchardus). Její lehce pikantní chuť s nádechem rajčat si okamžitě...
Kalamáry nejvyšší třídy, marinované ve vlastním inkoustu, jsou synonymem pro lahodnost. Jejich měkké maso je známé pro svou jemnost a rozpustnost v ústech, což je dělá...
Sardinky jsou známé svou výraznou chutí a delikátní, šťavnatou texturou.Při výběru konzervovaných sardinek je klíčové zkontrolovat druh ryby. Pravé sardinky, neboli Sardina...
Podle názvu je zřejmé, že se jedná o klasický recept z Baskicka na severu Španělska. Jedná se o vynikající spojení atlantické tresky a tzv. baskické omáčky vizcaina, která je...
V konzervách označených jako “Sardinky” je klíčové rozpoznat správný druh ryby. Jen Sardina pilchardus, známá jako sardinka obecná, je pravá a autentická sardinka.Dani...
Maso z tuňáka představuje vrchol gastronomie, je to vysoce kvalitní a lahodná specialita. Specifická část tuňáka, ze které maso pochází, je bohatší na tuk, což zvyšuje jeho...
Dani sardinky představují prémiovou kvalitu pravých sardinek, pocházejících přímo z tradiční rodinné konzervárny v srdci španělské Galicie. Tyto sardinky jsou vyhlášené pro svou...
Harmonie lahodné iberské paštiky a intenzivního sýra roquefort je ideální pro milovníky kulinářských zážitků.Paštika má krémovou konzistenci, která se nádherně rozplývá na...
Iberská paštika představuje kulinářský skvost ve stylu venkovského řemesla, vytvořený z prvotřídního iberského vepřového. Její chuť je obohacena o jemný nádech brandy, který...
Olivy Gordal jsou známé jako šlechtická varieta, ceněné pro svou jemnou strukturu a výjimečnou chuť, což je důvod, proč si je pochutnávají gurmáni. Přídavek papriček guindilla...
Vychutnejte si lahodné velké zelené olivy bez pecek, patřící k odrůdě Gordal, která je považována za odrůdu královského kalibru. Jejich jemná textura a výtečná chuť si získají...
Černé olivy s peckou tak, jak je neznáte. Olivy jsou v olivovém oleji bez nálevu.Pochutnáte si na nich jak samostatně, tak v kombinaci se sklenkou vína nebo sektu a...
Nakládané olivy Gordal s papričkami guindillas jsou připravené dle starodávného rodinného receptu, který se předává z generace na generaci. Tyto olivy, známé pro svou velikost a...