Bonomi Base Millefoglie listové těsto 300g

Neohodnoceno
Značka: Bonomi
80,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Base Millefoglie pláty z listového těsta FORNO BONOMI 300g Base Millefoglie je základ na dort Millefoglie se žloutkovým krémem. Balení obsahuje 3 upečené pláty z listového těsta připravené k okamžitému použití. ZÁKLAD NA DORT MILLEFOGLIE Z LISTOVÉHO TĚSTA. Jemné pečivo z listového těsta. Složení Pšeničná mouka, rostlinný margarín (palmový tuk, slunečnicový olej, voda, emulgátory: mono-a diglyceridy mastných kyselin), cukr, máslo 5%, glukózový sirup, jedlá sůl, slad (pšeničný a ječmenný), přírodní aroma. Alergenní informace Obsahuje pšenici, ječmen a mléko. Může obsahovat vejce a sóju. Skladování Uchovejte v suchu a chladu, nevystavujte přímému slunečnímu záření. Země původu Itálie Výživové údaje ve 100g Energetická hodnota 2314 kJ/555 kcal Tuky 35g z toho nasycené mastné kyseliny 18g Sacharidy 53g z toho cukry 13g Bílkoviny 6g Sůl 1g Recept Millefoglie Ingredience pro 8 osob: 1 základ na dort Millefoglie 300g 3 vejce 100-150g cukru (dle chuti) 70g hladké mouky 450ml mléka kůra z jednoho citronu 1 Mascarpone 1 sklenka likéru Marsala moučkový cukr na posypání Postup: Vyšlehejte žloutky s cukrem, přimíchejte mouku. Pár větších hoblinek citronové kůry na provonění ohřejte společně s mlékem, až bude mléko vřelé, vyndejte kůru, přidejte vyšlehanou směs a na mírném ohni míchejte do zhoustnutí. Směs se nesmí vařit. Jakmile bude krém konzistentní, odstavte z vařiče, přelijte do mísy a nechte vychladnout, občas promíchejte. Do řádně vychlazené směsi přidejte Mascarpone spolu se lžičkou Marsaly. Vznikne Vám dokonalý krém na millefoglie, který se snadno roztírá. Nyní položte na talíř 1 plát listového těsta a potřete velkou vrstvou krému, ne až do krajů. Na krém položte další plát listového těsta, rozetřete zbývající krém a přikryjte posledním dílem plátu listového těsta. Místo Mascarpone můžete vyšlehat sníh ze 3 bílků s 50 g cukru a ten přidat do vychlazené směsi. Přeneste do chladu a nechte do druhého dne uležet. Před podáváním můžete ještě dozdobit moučkovým cukrem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušenky
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: