Bonomi Savoiardi dvoubarevné piškoty 200g

Neohodnoceno
Značka: Bonomi
43,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Savoiardi dvoubarevné dloluhé piškoty FORNO BONOMI 200g Savoiardi jak už samotný název těchto dlouhých piškotů napovídá, pocházejí ze Savojska v italském Piemontu. Výjímečné dvoubarevné spojení tradičního a kakaového piškotu. Výborně chutnají namočené v mléce nebo v kávě, rovněž se podávají navrstvené s různými krémy. Nejlépe je využijeme jako základní surovinu do tiramisu nebo na výrobu dortů, vrstvených dezertů nebo jako ozdobu pohárů či pudinků. TRVANLIVÉ PEČIVO Složení Pšeničná mouka, cukr, vejce 26%, kakaový krém 5% (pitná voda, odtučněné kakao 25%, glukózový sirup, cukr, slunečnicový olej, kypřící látky: hydrogenuhličitan sodný, uhličitan amonný, glukózový sirup, přírodní aroma, jedlá sůl. Alergenní informace Obsahuje pšenici, vejce. Může obsahovat stopy mléka a sóji. Skladování Uchovejte v chladu a suchu, chraňte před přímým slunečním světlem. Země původu Itálie Výživové údaje na 100g Energetická hodnota 1736 kJ/382 kcal Tuky 7,5g z toho nasycené mastné kyseliny 1,5g Sacharidy 75g z toho cukry 39g Bílkoviny 10g Sůl 0,35g Tiramisu. Slovo tiramisù vzniklo z italského tirami su, což znamená vytáhni mě. Dezert dostal tento název proto, že Vás jednoduše postaví na nohy. RECEPT NA TIRAMISÚ: pro 6-8 osob 400 g dlouhých cukrářských piškotů savoiardi 5 vajec 5 lžic cukru krupice 500g smetanového krému mascarpone 2 velké šálky studené silné černé kávy Amaretto nebo jiný likér Práškové kakao Nejdříve si připravíme krém z mascarpone. Žloutky utřeme s cukrem do pěny. Do pěny lehce vmícháme mascarpone, přidáme ušlehané bílky, a tím máme náplň hotovou. Studenou kávu si nalijeme do polévkového talíře, přidáme amaretto dle chuti a zamícháme. Vezmeme si piškot, který jen do půlky lehce ponoříme do kávy a narovnáme do obdélníkové mísy. Tímto způsobem zaplníme celou mísu a na vrstvu piškotů rozetřeme krém. Vrstvy opakujeme dokud není miska zaplněná, poslední vrstvu však tvoří krém, který hustě posypeme kakaem. Nakonec vložíme do ledničky a necháme uležet do druhého dne, pro nedočkavé mlsouny můžeme tiramisú podávat již za čtyři hodiny.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušenky
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: