Bezlepkové těstoviny vřetena 250g POVA bez lepku 2187
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ VŘETENA Jemné bezlepková vřetena z rýžové mouky od značky Pova mají skvělou chuť, jsou lehce stravitelné a díky kukuřičné přísadě mají krásně žlutou barvu. Mají nízký obsah tuku, jsou lehce stravitelné a jejich příprava je rychlá a snadná. Protože neobsahují lepek, nezatěžují, oproti pšeničným těstovinám, zbytečně naše trávení, ale zároveň tělu dodají více potřebné energie pro každodenní činnosti. Jsou proto výbornou alternativou klasických pšeničných těstovin. Těstoviny fusilli ("vrtule") se skvěle se hodí především k omáčkám, k zelenině či masu, ale můžete je klidně využít i do polévky nebo jako samostatné hlavní jídlo. Tvar těstovin zaručí, že se omáčka zachytí ve spirále a každé sousto je chutné a šťavnaté. Jistě zachutnají celé rodině! Kromě vřeten si od této značky můžete vyzkoušet i další bezlepkové těstoviny: kolena, mušle, vlasové nudle anebo fleky. SLOŽENÍ: škrob kukuřičný, škrob bramborový, modifikovaný kukuřičný a bramborový škrob, rýžová mouka, cukr, kurkuma, emulgátor: polynol A BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ PŘÍDAVKU MINERÁLNÍCH LÁTEK A VITAMÍNŮ SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chladu, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. PŘÍPRAVA: 1) Přiveďte vodu (2,5 litrů vody na 250g těstovin) rychle k varu. Osolte podle chuti. 2) Pak těstoviny zavařte a ihned dobře promíchejte. 3) Vařte doměkka, během vaření těstoviny několikrát zamíchejte. 4) Uvařené těstoviny přeceďte, doporučujeme propláchnout vodou a můžete podávat. Výrobce: Pova Special spol. s.r.o. Poděbrady, Za Bažanticí 51Doplňkové parametry
Kategorie: | Těstoviny |
---|---|
tuky: | 0,200000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 356,000000 |
sacharidy: | 87,400000 |
bilkoviny: | 1,000000 |
sul: | 0,000000 |
vlaknina: | 0,000000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,200000 |
z_toho_cukry: | 3,300000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1510,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář