Bia Bulgur pšeničný 400g
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Bulgur pšeničný BACCHINI 400g Bulgur se získává z tvrdé odrůdy pšenice, zrna se namáčí, uvaří a po vysušení drtí na menší kousky. Jeho výhodou je snadná příprava a široká škála použití. PŘEDVAŘENÁ DRCENÁ CELOZRNNÁ TVRDÁ PŠENICE Složení Celozrnná tvrdá pšenice, voda. Alergenní informace Obsahuje pšenici. Může obsahovat sóju. Návod k použití Do hrnce nalijte 500ml vody, 1 lžici oleje, 2 špetky soli a přiveďte k varu. Nasypte 80 g bulguru, lehce promíchejte a vařte 11 minut na mírném ohni. Přebytečnou vodu slijte, přidejte trochu oleje, promíchejte a dochuťte dle Vašeho gusta. Návařnost bulguru je 300%. Skladování Uchovejte v chladu a suchu. Země původu Itálie Výživové údaje na 100g Energetická hodnota 1548 kJ/366 kcal Tuky 2,7g z toho nasycené mastné kyseliny 0,6g Sacharidy 68g z toho cukry 0,9g Vláknina 4,6g Bílkoviny 15g Sůl 0g RECEPT Insalata fredda di bulgur / Bulgurový salát Budete potřebovat: 400g Bulguru Bacchini, 3 cukety, 10 cherry rajčátek, 2 citróny, extra panenský olivový olej, sůl, pepř, pár lístků bazalky na ozdobu. Cukety chvilku povařte tak, aby zůstaly křupavé a po vychladnutí je nakrájejte na kostky. Omytá rajčata překrojte na půlky. Bulgur si připravte podle návodu. Zatímco se bulgur vaří, připravte si zálivku z citrónové šťávy, oleje, soli a pepře, vše důkladně smíchejte. Jakmile bulgur vychladne, ochuťte cuketami, rajčaty, dresinkem a pár lístky bazalky. Salát nechte pár hodin odpočinout v lednici a podávejte. Dobrou chuť.Doplňkové parametry
Kategorie: | Těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář