Carlo Crivellin Bramborové noky CANO 500g

Neohodnoceno
40,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Gnocchi di patate bramborové noky CANO 500g Noky můžete stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná příprava. Recepty s Gnocchi okouzlíte celou rodinu. VÝROBEK Z BRAMBOR - BRAMBOROVÉ NOKY/GNOCCHI Složení Rehydratované brambory 70% [voda, bramborové vločky (země původu: EU)], pšeničná mouka, bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný, přírodní aroma. Alergenní informace Výrobek obsahuje pšenici. Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji a hořčice. Návod k použití Noky vhoďte do vařící se osolené vody. Po vyplavání na povrch vyčkejte 2 minuty, sceďte a servírujte s vaší oblíbenou omáčkou. Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem, nebo i na sladko jako škubánky s mákem. Na italský způsob chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem. Skladování Uchovejte na chladném a suchém místě při teplotě do +25°C. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů. Země původu Itálie Výživové údaje na 100g Energetická hodnota 655 kJ/154 kcal Tuky 0,3g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g Sacharidy 33,3g z toho cukry 0,3g Vláknina 1,3g Bílkoviny 4g Sůl 0,63g

Doplňkové parametry

Kategorie: Těstoviny
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: