Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Dalla Costa Love pasta tříbarevná srdíčka 250g

Neohodnoceno
Značka: Dalla Costa
53,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Love pasta tříbarevná srdíčka DALLA COSTA 250g Tříbarevná srdíčka jsou kvalitní a oblíbené semolinové těstoviny ochucené rajčaty a špenátem. Vyrobeno na bronzových matricích, na těstovinách tak lépe drží omáčka. V suchém stavu jsou srdíčka asi 2 cm velká. Vhodný dárek ke každé příležitosti, zejména ve valentýnském období, vždyť přeci láska prochází žaludkem. SEMOLINOVÉ SUŠENÉ TĚSTOVINY OCHUCENÉ RAJČATY A ŠPENÁTEM Složení Semolina z tvrdé pšenice, sušená rajčata 0,4%, sušený špenát 04,%. Země původu pšenice: Itálie Země mletí: Itálie Alergenní informace Obsahuje pšenici. Může obsahovat sóju a hořčici. Návod k použití Těstoviny vhodíme do vařící se osolené vody (na 100g těstovin 1 litr vody) a vaříme 5-7 minut. Země původu Itálie Výživové údaje ve 100g Energetická hodnota 1516 kJ/357 kcal Tuky 1,6g z toho nasycené mastné kyseliny 0,4g Sacharidy 73g z toho cukry 3,9g Vláknina 2,3g Bílkoviny 12g Sůl 0,01g OCHUTNEJTE: Cuori dell amore "Arlecchino" (Harlekýnská srdce) Na pánvi osmažte na olivovém oleji na kostičky nakrájenou hrst červené a žluté papriky. Přidejte 100 ml smetany na vaření a lžíci mascarpone, povařte asi 2 minuty. Uvařené těstoviny "al dente" smíchejte s hotovou směsí. Posypte nasekanou petrželkou a parmazánem dle Vaší chuti. Podávejte horké. Přejeme Vám dobrou chuť.

Doplňkové parametry

Kategorie: Těstoviny
Hmotnost: 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: