PROCEL tarhoňa 250g Novalim 1287
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÉ TĚSTOVINY TARHOŇA Bezlepkové těstovinové kuličky PROCEL jsou standardní bezlepkové těstoviny na bázi kukuřičného škrobu s obsahem vaječného bílku. Jsou vyrobeny z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin a jsou proto vhodné pro osoby s alergií na lepek. Pokud tedy chcete kvalitní, zdravou, tradiční přílohu k obědu nebo zavářku do polévky, pak neváhejte a vyzkoušejte tyto těstoviny od značky Novalim. Novalim je slovenská firma, která se od roku 1991 specializuje na vývoj a výrobu dietních, bezlepkových a nízkobílkovinových výrobků. Jako základní ingredience používá kukuřičný a bramborový škrob a také rýžovou, kukuřičnou a sójovou mouku. Kvůli bezpečnosti svých výrobků naopak neužívá pšeničný škrob, který může být nosičem zbytkového glutenu (lepku). Kromě hotových těstovin ve tvaru niťovek si můžete vyzkoušet také tarhoně od Novalim. Pokud budete chtít připravit jinou přílohu k tradičnímu obědu, pak jistě oceníte připravené práškové směsi na knedlíky, směs na halušky, krupici na přípravu kaší či strouhanku na obalování. Mimo vaření si pak můžete zkusit upéct třeba bábovku či jiné sladké dezerty: palačinky, muffiny anebo nejen vánoční perník, takže jistě oceníte i bezlepkové směsi na pečení od Novalim. SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, modifikovaný kukuřičný škrob, sušený vaječný bílek, emulgátor: mono a diglyceridy nenasycených mastných kyselin; přírodní barvivo kurkuma BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY BEZ SÓJI SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu do 25°C. Výrobce: Novalim spol. s.r.o. Čárskeho 3466/1, 841 04 Bratislava, Slovenská republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Těstoviny |
---|---|
tuky: | 0,800000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 363,000000 |
sacharidy: | 84,600000 |
bilkoviny: | 2,100000 |
sul: | 0,100000 |
vlaknina: | 1,000000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,100000 |
z_toho_cukry: | 0,100000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1542,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář