SÍLA KARPAT: Prohřívající tělový krém s červenou paprikou 100ml M230

Novinka
Neohodnoceno
104 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Aktivní látky: Extrakt z červené papriky, methylnikotinát (derivát vitamínu PP). Kosmetický prostředek jehož preventivní účinek je daný biologicky aktivními látkami v jeho složení. Extrakt z červené papriky obsahuje kapsaicin, který je známý pro své zahřívací účinky. Methylnikotinát (derivát vitamínu PP) je známý tím, že při aplikaci na pokožku může vyvolat pocit jemného prohřátí nebo zarudnutí. Působením na pokožku může methylnikotinát přispívat k jejímu prohřátí a tím ke zlepšení jejího vzhledu. Často je součástí krémů a gelů pro sportovce, které jsou určené k přípravě svalů před fyzickou aktivitou Způsob použití: Naneste krém na předem očištěnou oblast pokožky a rovnoměrně rozetřete jemnými masážními pohyby po dobu 3-5 minut. Aplikujte 2-3x denně. Ingredients: Aqua, Glycerin, Mineral Oil, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Dimethicone, Capsicum Annuum Extract, PEG-40 ?ydrogenated Castor Oil , Abies Sibirica Essential Oil, Methylnicotinate, Carbomer, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, 2 b?omo-2-Nitropropane-1,3-Diol. Upozornění: Pouze na vnější použití. Nepoužívat při nesnášenlivost jednotlivých složek výrobku. Nenanášet na poškozenou pokožku nebo otevřené rány. Vyhněte se kontaktu s očima. Při zasažení očí opláchněte pod proudem tekoucí vody. Při vzniku alergické reakce, přestaňte s aplikací. Skladování: Skladujte na čistém, suchém místě, mimo přímých slunečních paprsků a jiných zdrojů tepla. Skladovat při teplotě od +5? do +25 °C. Mimo dosah dětí. Země původu: Ukrajina Distributor pro ČR: TML a.s., Zábrdovická 25/2, 615 00 Brno Objem: 100 ml Z DŮVODU NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1223/2009 O KOSMETICKÝCH PŘÍPRAVCÍCH NEMŮŽEME O TOMTO VÝROBKU UVÉST VÍCE INFORMACÍ.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: