Vločky ovesné BEZ LEPKU celé 500g ZP 1439
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÉ OVESNÉ VLOČKY CELÉ Naše bezlepkové vločky jsou skvělou volbou, pokud si chcete dopřát kvalitní snídani nebo svačinku. Bez přípravy je můžete přidat do jogurtu či müsli. Také stačí zalít vodou či mlékem a máte ihned připravenou vynikající ovesnou kaši, kterou jen stačí dle vaší chuti doplnit třeba ovocem, oříšky, marmeládou či medem a chutná, plnohodnotná snídaně je na světě! Skvěle se hodí i při vaření, kdy je můžete použít k zahušťování polévky. Vločky mají nejen výbornou chuť, ale díky vysokým nutričním hodnotám, vysokému podílu vlákniny a snadné přípravě i lehké stravitelnosti představují moderní a zdravý způsob stravování, určený opravdu pro každého! Navíc neobsahují lepek, takže jsou vhodné i pro celiatiky. Oves k přípravě obilné kaše je dobrou volbou. Jeho komplexní sacharidy se do organismu uvolňují postupně a jsou tak dobrým zdrojem energie jak pro naši fyzickou aktivitu, tak pro náš mozek. Oves je také přirozeným zdrojem rozpustné i nerozpustné dietní vlákniny, která je nezbytnou součástí zdravé stravy. Obsažené bílkoviny pak obecně přispívají k růstu a udržení svalové hmoty a normálního stavu kostí. Ovesný betaglukan zase přispívá ke snížení cholesterolu v krvi. Příznivého účinku je dosaženo na základě denního příjmu 3g ovesného betaglukanu. SLOŽENÍ: ovesné vločky bez lepku BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu a temnu. PŘÍPRAVA: Kaše je po zalití vodou hotová za 1 minutu. Výrobce: ZDRAVÍ Z PŘÍRODY s.r.o., Chmelnická 194, 760 01 Zlín, Česká republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Vločky, Müsli, Cereálie |
---|---|
tuky: | 6,200000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 366,000000 |
sacharidy: | 60,500000 |
bilkoviny: | 12,300000 |
sul: | 0,020000 |
vlaknina: | 9,700000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 1,000000 |
z_toho_cukry: | 1,200000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1545,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář