Crackers krekry 210g Schar bez lepku 3029

Neohodnoceno
Značka: Schär
94,90 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
balení 5ks v kartonu

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÉ KREKRY   Upečené dozlatova, s třpytivými jemnými krystalkami soli na každém čtverečku a skvělou, křupavou slanou chutí. S krekry Schär máte vždy po ruce skvělou bezlepkovou svačinku! Jsou ideální, když Vás "honí mlsná" nebo jako lehká "svačinka" mezi jídly, pro návštěvu i na výlet. Vynikající jsou samozřejmě jen tak, ale můžete je vyzkoušet i se sýrem, šunkou nebo třeba pomazánkou.   Pokud máte rádi slané pochoutky, ochutnejte také křupavé suchary, křupavé slané italské tyčinky, krekry Snackers, preclíky Salinis nebo kulaté krekry Salti od Schär.     SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, kukuřičná mouka, rostlinný margarín [rostlinné tuky a oleje v různém poměru (palmový, slunečnicový, voda, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, sůl], maltodextrin, rýžový sirup, modifikovaný tapiokový škrob, sójová mouka, sůl, pekařské droždí, zahušťovadlo: guma guar, hydroxypropylmethylcelulóza; kypřící látky: tartrat monodraselný, uhličitany amonné, uhličitany sodné; emulgátor: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mono- a diacetylvinnou; regulátor kyselosti: kyselina citronová; přírodní aróma   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY, MLÉKA, VAJEC a PŠENICE BEZ KONZERVAČNÍCH LÁTEK     SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.       Výrobce: Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdrávé křupání
tuky: 12,000000
energeticka_hodnota_kcal: 446,000000
sacharidy: 79,000000
bilkoviny: 3,300000
sul: 1,600000
vlaknina: 4,400000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 7,100000
z_toho_cukry: 5,200000
energeticka_hodnota_kj: 1878,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: