Křupky jahoda + jablko 40g Chrástkovi 3325
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÉ KUKUŘIČNÉ KŘUPKY S JAHODAMI A JABLKY Přírodní bezlepkové kukuřično-jahelné křupky s příchutí jahody a jablka se hodí pro každého malého neposedu a jsou skvělou zdravou alternativou klasických smažených brambůrků, které děti zdravě zasytí a také zabaví. Tyto 100% přírodní Bejby křupky obsahují pouze přírodní cukr a sůl, nejsou přislazované a neobsahují lepek, takže se hodí jak pro bezlepkovou dietu, tak pro ozvláštnění a zpestření jídelníčku pro celou rodinu. Skvěle je pak využijete jako svačinku do školy nebo snack na výlety. Specialita pro děti, Bejby křupky, se krom jahodovo-jablečných křupek vyrábí také v dalších 3 chuťových variacích: křupky s příchutí červené řepy a jablka, křupky s příchutí jablka, dýně a švestky a jablečno-mrkvové křupky. Značka Chrástkovi pak nabízí i různé další varianty křupek: rýžové křupky, nesolené kukuřičné křupky, jáhlové křupky, pohankové křupky, kukuričné křupky s amarantem, arašídové křupky, jogurtové křupky, křupky s příchutí jogurtu a lesního ovoce a jahodové křupky. Kromě křupek můžete vyzkoušet také sýrové koule, přírodní bezlepkové kukuřičné tyčinky anebo pšeničné sýrové, brynzové či česnekové oplatky od firmy Chrástkovi. SLOŽENÍ: Kukuřičná krupice 55 %, jahelná krupice 15 %, sušené jahody 20 %, sušené jablka 10 % BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ PŘIDANÉHO CUKRU BEZ GENETICKY MODIFIKOVANÝCH ORGANISMŮ (GMO) Extrudovaný výrobek SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením a teplem. Výrobce: Chrástkovi s.r.o., Zlechov 471, 687 10 Zlechov, Česká republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Zdrávé křupání |
---|---|
tuky: | 2,990000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 379,000000 |
sacharidy: | 79,230000 |
bilkoviny: | 8,730000 |
sul: | 0,004000 |
vlaknina: | 0,000000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,420000 |
z_toho_cukry: | 4,000000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1606,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář