Rýžové vločky s medem a skořicí 150g Dobrotty 1942
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÉ RÝŽOVÉ VLOČKY S MEDEM A SKOŘICÍ Zpestřete si ráno chutnými výtečnými, netradičními křupavými rýžovými vločkami od Otty, ozvláštněné o skořici a med. Díky tomu je už nemusít nijak přichucovat a velmi dobře chutnají samotné, jen tak na křupání. Ke snídani je pak výborná volba dát si je s mlékem nebo jogurtem. Ale samozřejmě si je můžete i dle libosti dochutit ovocem, džemem apod. Tyto křehké a křupavé rýžové lupínky mají nízký obsah cukru a jsou zdrojem rovnoměrně se uvolňující energie. Rýže patří mezi nejstarší rostliny světa a z hlediska výživy člověka k našim nejdůležitějším obilovinám. již před 4 tisíci lety ji pěstovali na území dnešního Thajska, odkud se rozšířila do Číny a dále po celé Asii. Dnes se pěstuje kolem 1200 druhů rýže, která je základní surovinou pro téměř polovinu lidstva. Je výborným pomocníkem při onemocnění ledvin, vysokém krevním tlaku či poruchách krevního oběhu a také při zadržování tekutin v těle. Společnost Dobrotty od Otty je velkosklad, který od roku 2010 prodává kvalitní a zdravé potraviny a především zajišťuje dodávky zdravých jídel do mateřských školek a školních jídelen. SLOŽENÍ: Rýžová krupice 75%, med 6%, glukozový sirup, skořice 4%, slunečnicový olej, cukr, sůl BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) Extrudovaný cereální výrobek Může obsahovat stopy sezamu, jelikož se zpracová ve výrobně, kde se zpracovává rovněž jmenovaný výrobek. SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu a chraňte před teplem a slunečním zářením. Výrobce: Otto Houdek, Revoluční 676, Litomyšl, Česká republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Zdrávé křupání |
---|---|
tuky: | 10,100000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 423,000000 |
sacharidy: | 76,100000 |
bilkoviny: | 5,400000 |
sul: | 0,070000 |
vlaknina: | 0,900000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 3,800000 |
z_toho_cukry: | 24,800000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1771,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář